Στα Ηνωμένα Έθνη για τις προοπτικές των γυναικών στον αγροτικό τομέα η Εύη Τατούλη (pics)

Στα Ηνωμένα Έθνη για τις προοπτικές των γυναικών στον αγροτικό τομέα η Εύη Τατούλη (pics)

Μάρτιος 14, 2018 - 11:02
4 σχόλια

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών στην Ελλάδα, νομικός και πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία κυρία Εύη Τατούλη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 62ης Συνόδου της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το Στάτους της Γυναίκας (CSW62) όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών έχει ισχυρή παρουσία.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 12 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 23 Μαρτίου. Αντικείμενό τους είναι η ενδυνάμωση των γυναικών και των κοριτσιών που απασχολούνται στον αγροτικό τομέα, και πιο συγκεκριμένα το πώς οι εμπορικές συμφωνίες μπορούν να είναι επωφελείς για τις γυναίκες αγρότισσες.

«Το ενδιαφέρον όλων για φέτος έχει στραφεί στην γυναίκα επιχειρηματία στις αγροτικές περιοχές αλλά και στη γυναίκα με πολιτικό ρόλο ως δυνητικό μοχλό πολιτικής και αναπτυξιακής αλλαγής. Στο περιθώριο της διοργάνωσης βρήκαμε χρόνο να επισκεφτούμε τα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της χώρας μας στον ΟΗΕ και τον αναπληρωτή πρέσβη μας, κ. Διονύσιο Καλαμβρέζο για γόνιμη συζήτηση και προβληματισμούς», σημειώνει η κυρία Τατούλη σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, από όπου και οι φωτογραφίες.


4 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.