Στα ημιτελικά ξανά o Αστέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά το 2013 (vid)

Στα ημιτελικά ξανά o Αστέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά το 2013 (vid)

Μάρτιος 10, 2019 - 15:23
0 σχόλια

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπως συνέβη το 2013 με την αρκαδική ομάδα τότε να παίρνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Η ιστορία λοιπόν του ζευγαριού αυτού επαναλαμβάνεται 6 χρόνια μετά και μάλιστα με την ίδια ακριβός σειρά με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην Τούμπα και την ρεβάνς στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Στις 17 Απριλίου του 2013 η αρκαδική ομάδα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Στο 20ο λεπτό ο Περόνε από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-1 με τους ασπρόμαυρους να ανατρέπουν την κατάσταση με τα τέρματα των Λόρενς στο 46' και του Αθανασιάδη με πέναλτι στο 88' με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει 3 δοκάρια αλλά να παίρνει σκορ καλό ενόψει του επαναληπτικού.

Δέκα μέρες αργότερα στις 27 Απριλίου ο Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο του έγραφε ιστορία. Μεα τα δύο τέρματα του Φερνάντο Ουσέρο στο 61' και στο 86' άφησε εκτός τον ΠΑΟΚ περνώντας για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κάνοντας την Τρίπολη μεθυσμένη πολιτεία.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Κοντοές, Ουσέρο (90' Ουρτάδο), Ναβάρο (40'Καλαντζής), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε (81' Αλβάρεζ)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Λίνο, Αποστολόπουλος (46' Ετο), Κατσουράνης, Σίντελφέλντ, Κάτσε (69' Ολίσε), Λάζαρ (78' Φωτάκης), Καμαρά, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Αθανασιάδης

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-0 (Επαναληπτικός Ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος 27/04/2013)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.