Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος 5x5 η 124 ΠΒΕ

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος 5x5 η 124 ΠΒΕ

Μάιος 16, 2019 - 17:14
0 σχόλια

Ακόμα μία επιτυχία γράφει η 124 ΠΒΕ Τρίπολης η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος 5x5 Αεροπορίας επικρατώντας έπειτα από ένα συναρπστικό παιχνίδι της ΔΑΕ στα πέναλτι.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μανούχου παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Μπουτσιάνη και Φέστα (με εξαιρετικό τέρμα) δέχθηκε ισάρυθμες φορές την γκολ με το 2-2 να στέλνει τους δύο μονομάχους στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Γιώργος Ιατρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς απέκρουσε δύο φορές την μπάλα με την 124 ΠΒΕ να είναι πιο ψύχραιμη στην ρώσικη ρουλέτα φθάνοντας έτσι στην προκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο αγώνας της 124 ΠΒΕ με την ΔΑΕ πραγατοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαίου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του FC Tripolis και από την κερκίδα τον παρακολούθησαν οπλίτες ενώ στο φινάλε δεν έλειψαν οι πανηγυρισμοί από πλευράς της Αεροπορίας της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.