Στα ημιτελικά με τεσσάρα... Αστέρας - Εργοτέλης 4-1

Στα ημιτελικά με τεσσάρα... Αστέρας - Εργοτέλης 4-1

Φεβρουάριος 27, 2019 - 19:06
22 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης για τέταρτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την πανηγυρική δεύτερη νίκη του με σκορ 4-1 επί του Εργοτέλη στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η αρκαδική ομάδα ζευγάρωσε τις επιτυχίες της κόντρα στον Εργοτέλη επιβεβαιώνοντας την ποιότητα, την ανωτερότητα και την διαφορά δυναμικότητας που έχει και ετοιμάζεται να μάθει αντίπαλο και με ποιον θα κοντραριστεί με φόντο τον τελικό.

Μπαστιάνος στο 10ο λεπτό και Αραβίδης στο 79ο λεπτό, Καλτσάς στο 88' λεπτό και Φερνάντες στο 93ολεπτό τα γκολ των κιτρινομπλέ με τον Ιατρούδη να ισοφαρίζει προσωρινά για τους Ηρακλειώτες στο 73ο λεπτό. Πρώτο τέρμα του "Αραβα" με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη τελική του αντιπάλου δέχθηκε γκολ φέρνοντας για λίγα λεπτά το άγχος με τον Αραβίδη όμως με κεφαλιά να διώχνει κάθε κακή σκέψη, τον Καλτσά λίγο πριν το τέλος να σφραγίζει την πρόκριση της ομάδας του και τον Φερνάντες να βάζει στο φινάλε το κερασάκι στην τούρτα.

Με την νίκη και την πρόκριση αυτή ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει ψυχολογία και για τον καθοριστικό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (3/3, 19:30) σε ένα παιχνίδι που ψάχνει τους βαθμούς για να μπορέσει να ξεφύγει από τις θέσεις κινδύνου του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Από τα την αρχή του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά με τον Μπαστιάνο στο 10' να ανοίγει το σκορ με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει τον έλεγχο, να φτιάχνει ευκαιρίες και να δίνει το τέμπο και τον ρυθμό που ήθελε χωρίς ο Εργοτέλης να μπορεί να φανεί απειλητικός.

Το μοτίβο ήταν το ίδιο και στο δεύτερο μέρος με τους Κρητικούς όμως στην πρώτη τους ευκαιρία στο 73' να πετυχαίνουν γκολ με τον Ιατρούδη μπαίνοντας και πάλι στο κόλπο γεγονός που έφερε ένα μικρό μούδιασμα στην κιτρινομπλέ πλευρά. Ωστόσο η διαχείριση της αρκαδικής ομάδας στα νέα αυτά δεδομένα ήταν εξαιρετική πατώντας γκάζι στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Στο 79' ο Αραβίδης με το πρώτο του τέρμα έβαλε και πάλι τον Αστέρα Τρίπολης μπροστά στο σκορ με τους Καλτσά στο 88' και τον Φερνάντεζ στο 93' να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα,Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μπαστιάνος (83' Βλάχος), Τσιλιανίδης (65' Καλτσάς), Ρόλε (61' Φερνάντεθ), Αραβίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπουτσάκης (75' Ροβίθης), Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Μπρους (85' Γροντής), Ζόσεφ, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Κουατένγκ (61' Καπνίδης).

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

Ο καλλίτεροι πελάτης που ευχονται όλοι να παίξουν μαζί του είναι η Ραχούλα.Δεν έχετε Ραχούλες καμία τύχη Θυμηθείτε αυτά που σας. γραφω

19.39 μάθε να γράφεις Ελληνικά αγράμματε. Αλλά οπαδός του ΟΣΦΠ δεν είσαι...;;; ουγκ ουγκ ξέρεις να λες μόνο. Ώς εκεί φτάνει το iq σου.

Η ορθογραφία μου ανεγκεφαλοι είναι σκόπιμη για να μη με καταλάβετε.ουγκ Ουγκάντα ανεγκεφαλοι Ραχούλες

Ραχούλες τον κόσμο δεν πρόκειται να τον μαζέψετε Δεν θα σας αφήσω δε χλωρό κλαρί.Ειναι σωστή. τώρα η ωρθωγραφια μου; ΧΑ ΧΑ ΧΑ σας γούστο κανονικά

το 90% των οπαδών του Ολυμπιακού είναι αγράμματοι που έχουν βγάλει με το ζόρι το Λύκειο και αν.... Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω... Ραχούλας επανέλαβε αυτά που ξέρεις... Ουγκ ουγκ.

κοτουλες πειτε μας ποσο πονατε απο τα μεταξυ μας παιχνιδια ,τσουζει πολυ εεεεεεεεεεεεεεεεεεε,χαχαχαχαχα αρε ραχουλες,εχουμε και κυπελο να βρεθουμε ,θα περασετε καλα παλι

ο Μανιάτης ρε Ραχούλα γιατί φώναζε χθες;;;; Αποκλείστηκε η ομαδούλα του;;; Καλόεμαθε από τον τελικό κυπέλλου να μην του σφυρίζουν τα χέρια πέναλτυ;;;; Άλλος μεγάλος παίκτης με τρομερό iq σαν και εσένα. ..

Ο Ραχουλας είναι εμμονικος τύπος μην δίνεται σημασία , εγω προσωπικά θα του παρω τον υπολογιστή και θα του δώσω μια φαρμακευτική αγωγη.

Ραχούλα. Καλή επιτυχία αύριο στην κλήρωση... χαχαχαχα!! Γαύροι Ε γαύροι. Ούτε την Λαμία δεν μπορείτε να κερδίσετε στο γήπεδο σας.

Ραχουλα η ομαδαρα του C.L ρεεεε των παιδικών σας χρονων χαχαχαχαχαχσ

τη λαμια δεν την περασαμε οκ,αλλα εσας οπου σας πετυχαμε σας παστελωσαμε ,ετσι? ποναει ο απαυτος σας ακομα ,χαχαχαχαχα

μετά απο 20 χρονια βρωμιας στο ποδοσφαιρο απο μαρινακη και κοκκαλη ήρθαμε στα κανονικά μας. τώρα οι "μικρές" ομαδες μπορούν να κερδίζουν γαυρο βαζελο χανουμι και μπαοκ χωρίς να φοβούνται

Ραχούλα σας γλεντάει όλη η Ελλάδα πλέον χωρίς την διαιτησία υπέρ σας.... Ξεφτίλες. Η αποκαθήλωση της πιο σιχαμερής ομάδας ξεκίνησε.

Ραχούλα αν χαίρεσαι που κατάφερες να κερδίσεις αυτόν τον Αστέρα των τόσων φετινών προβλημάτων τότε Μπράβο!!! Είστε μεγάλη ομάδα!!! Χα χα χα χα . Τελικό πότε παίζετε;;;; Ελλάδα; Ευρώπη;;;; Πρωτάθλημα;;; Χαχαχαχα!! Ουγκ Ουγκ

Ραχουλα η ομαδαρα των κλεμμένων πρωταθλημάτων κυπέλλων ,και επιθέσεων σε δημοσιογράφους και διαιτητές, τι εγινε και δεύτερη χρονιά ππήρατε απο το 3ο το longer

Επιστήμονες τωρα θα γυρίσετε στην φυσική θέση που είσασταν την Χρυσή δεκαετία 1987-1997

Γλυτωσαμε απο τους Γαυρους του νοτου ,και τωρα θα εχουμε τους γαυρους του βορρα στην πλάτη μας για καμια πενταετια.

Το μόνο καλό που έκανε αυτή η προδοτοκυβερνηση ειναι που έκοψε τον βηχα στην γαυροπαρεα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.