Στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού στις Ρίζες βρίσκεται η Τροχαία

Στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού στις Ρίζες βρίσκεται η Τροχαία

Δεκέμβριος 31, 2016 - 18:30
4 σχόλια

Ένα τροχαίο τάραξε την κοινωνία του χωριού Ρίζες Τεγέας αλλά και της Τρίπολης, αφού όλοι μιλούσαν για αυτό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Όπως έγραψε το Arcadia Portal την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ένα αυτοκίνητο χτύπησε μία γυναίκα στις Ρίζες και ο οδηγός την εγκατέλειψε. Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σταδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό έχει ήδη βρεθεί και η Αστυνομία είναι πολύ κοντά στην εύρεση του δράστη και ήδη έχει γίνει μία προσαγωγή.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Το να παρασύρει έναν πεζό σ' αυτήν την <<ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ>> που περνάει στις αυλές των σπτιών, που είναι στενός, χωρίς οριζόντια σήμανση και χωρίς υποψία πεζοδρομίου, μπορει να συμβεί σε κάθε οδηγό όσο προσεκτικός κι αν είναι. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΘΥΜΑΤΟΣ. θέλω να τονίσω τις τεράστιες ευθύνες της Περιφέρειας για το απίστευτο χάλι και την τρομακτική επικινδυνότητα του δρόμου αυτού.

Διαφωνώ μαζί σου φίλε. Ο ΠΕΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ! Αυτό μάθαμε και αυτο ιχύει. Ο δε οδηγός, έχει αποκλειστικά την ευθύνη κίνησης του οχήματος, και οδηγεί ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΘΗΚΕΣ ! Πιστεύω συμφωνείς , έτσι ;

@Χριστοφορος Νικολάου - Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγκατάλειψη θύματος. Αυτό είναι το σημαντικό. Να φτιαχτεί ο δρόμος αλλά η εγκατάλειψη θύματος είναι από τις πιο αντικοινωνικές συμπεριφορές και αφορά όλους τους δρόμους της χώρας. Επικίνδυνους και λιγότερο επικίνδυνους. Επίσης συμφωνώ με τον σχολιαστή που δίνει βάρος στην οδηγική συμπεριφορά. Ακόμα και μέσα στην Τρίπολη βλέπουμε απαράδεκτα υψηλές ταχύτητες. Στον δρόμο που έγινε το ατύχημα είναι προφανές ότι χρειάζεται εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα. Ελάχιστη επιείκεια στον οδηγό από την στιγμή που εγκατέλειψε το θύμα του.

Μην μιλάτε όλοι για ευθύνες! Ευθύνες έχουν και οι κάτοικοι του χωριού που όταν έμαθαν ότι επρόκειτο να μεταφερθεί ο δρόμος που θα πήγαινε για Άστρος, στην διαδρομή Τρίπολη Στενό Αγιορείτικα Παρθένι Άστρος σηκώσανε επανάσταση, θυμόσαστε; άλλο πράγμα η εγκατάλειψη τραυματία....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.