Στα ιατρεία και φαρμακεία με ανοσοκατασταλμένους η μεταφόρτωση (photos)

Στα ιατρεία και φαρμακεία με ανοσοκατασταλμένους η μεταφόρτωση (photos)

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 11:15
4 σχόλια

Οι ασθενείς αγανακτισμένοι με την εικόνα που έχουν τα ιατρεία του ΙΚΑ διαμαρτύρονται στους γιατρούς και νοσηλευτές

Η μεταφόρτωση των απορριμμάτων συνεχίζεται κανονικά στο ΙΚΑ Τρίπολης. Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου τα οχήματα του δήμου βρίσκονταν σο παρκινγκ του ΙΚΑ και μεταφόρτωναν απορρίμματα σε κοντέινερ. Επίσης την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 7:00 πραγματοποιήθηκε η ιδία διαδικασία.

Η διαδικασία της μεταφόρτωσης περιλάμβανε άδειασμα του απορριμματοφόρου στο οδόστρωμα και στη συνέχεια μηχανήματα όπως μπουλντόζες μεταφέρουν τα απορρίμματα σε κοντέινερ.

Είναι επιτακτική η ανάγκη σταματήσει η μεταφόρτωση στο χώρο του ΙΚΑ τόνισε ο υπεύθυνος της μονάδας υγείας και παθολόγος Ζωβοΐλης Χρήστος καθώς υπάρχουν ιατρεία και η οσμή από τα σάπια απορρίμματα είναι ανυπόφορη. Τα ιατρεία του ΙΚΑ τα επισκέπτονται υγειονομικές επιτροπές από ολόκληρη την Πελοπόννησο, για να εξεταστούν στην Τρίπολη.

Πέραν από της προφορικές αντιρρήσεις τις οποίες εξέφρασαν στον κ. Τότση σήμερα το πρωί έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα καθώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Στο χώρο του ΙΚΑ Τρίπολης λειτουργούν ιατρεία και φαρμακεία τα οποία επισκέπτονται καθημερινά νεφροπαθείς, αιµοκαθαιρόµενοι , μεταμοσχευμένοι και καρκινοπαθείς, οι οποίοι θέτουν την υγεία τους σε κίνδυνο.

Αν και ο δρόμος καθαρίζεται κ μυρωδιά είναι ανυπόφορη. Στο χώρο στάθμευσης του ΙΚΑ υπάρχουν κοντέινερ γεμάτα απορρίμματα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα έχουν σκεπάσει με νάιλον είτε για να μην τα παίρνει ο αέρας, είτε για να μην μεταφέρεται μυρωδιά, είτε για να μην φαίνονται. Αλλά όπως καταλαβαίνεται ένα νάιλον δεν μπορεί να καλύψει τίποτα από τα παραπάνω.

Οι ασθενείς αγανακτισμένοι με την εικόνα που έχουν τα ιατρεία του ΙΚΑ διαμαρτύρονται στους γιατρούς και νοσηλευτές.

 


4 Σχόλια

Μόνο με ασφαλιστικά μέτρα μπορούν να τους σταματήσουν! Είναι ν' απορεί κανείς με την αναλγησία της δημοτικής αρχής ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.