Στα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι και Στενό ο Κώστας Τζιούμης (pics)

Στα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι και Στενό ο Κώστας Τζιούμης (pics)

Μάιος 16, 2019 - 10:34
0 σχόλια

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, με μέλη του συνδυασμού μας, επισκεφθήκαμε χθες τα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι, Στενό.

Συζητήσαμε  με τους κατοίκους, ακούσαμε τα τεράστια προβλήματα που για χρόνια παραμένουν άλυτα, αγροτικοί δρόμοι, αντιπλημμυρική προστασία,στήριξη της γεωργικής παραγωγής κλπ. Ειδικά το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας είναι κρίσιμο  για τα χωριά αυτά, καθότι  υπέστησαν τα τελευταία χρόνια σοβαρότατες υλικές ζημιές από πλημμύρες.
Παρόλες τις ζημιές όμως, ουσιαστικά  κανένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.  Δεσμευθήκαμε για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής, για την βελτίωση των υποδομών, αγροτικοί δρόμοι, καθαρισμοί χανδάκων,ρεμάτων κλπ.
Απαιτείτε μία ολοκληρωμένη μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής και μία συνολική παρέμβαση ώστε να υπάρξει οριστική λύση του προβλήματος.

Δεσμευθήκαμε, επίσης για την αναβάθμιση της γιορτής κρασιού, με τριήμερες θεματικές εκδηλώσεις , η οποία θα οδηγήσει σε συστηματική προβολή του εξαιρετικού αυτού τοπικού προϊόντος του μοσχοφίλερου.

Δελτίο Τύπου
Κώστας Τζιούμης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.