Στα χωριά της Τεγέας ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (pics)

Στα χωριά της Τεγέας ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (pics)

Μάιος 15, 2019 - 11:16
1 σχόλια

Στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας με τους συμπατριώτες μου Αρκάδες βρέθηκα το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου σε χωριά της ΔΕ Τεγέας του Δήμου Τρίπολης.

Είχαμε την δυνατότητα, μαζί με τους συναδέλφους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της "Νέας Πελοποννήσου", του Πέτρου Τατούλη, να συζητήσουμε για μία ακόμα φορά για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους παραγωγικών χωριών του τόπου μας.

Στην περιοχή έχουν γίνει αρκετά έργα από την περιφερειακή αρχή, για την αγροτική ανάπτυξη, ενώ παρόλο που πήραμε αργά την αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων και χωρίς αντίστοιχους πόρους, καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθαρίσουμε αρκετά χιλιόμετρα ρεμάτων και να αποτρέψουμε νέες πλημμύρες, όπως αυτές που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Και το έργο θα συνεχιστεί, αφού οι πολίτες δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας και γνωρίζουν πως είμαστε στο πλευρό τους.

Οι ευχαριστίες των αγροτών που έχουν κτήματα παρακείμενα της λίμνης Τάκα πολλές, για την προσπάθεια αποπλημμύρισης των χωραφιών που εστέφθη με επιτυχία.

Ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μας δείχνουν καθώς και για την φιλοξενία τους.

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.