Στα χνάρια του Κώτσιρα ο Μιχόπουλος

Στα χνάρια του Κώτσιρα ο Μιχόπουλος

Νοέμβριος 28, 2018 - 19:11
4 σχόλια

Έξι νέα παιδιά από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα βλέποντας ένα μεγάλο τους όνειρο να επιβραβεύεται και να αποκτά σάρκα και οστά.

Ανάμεσα στους έξι νέους επαγγελματίες είναι και ένας Αρκάς ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του συμπολίτη του Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τον διεθνή με τις μικρές μας Εθνικές ομάδες Αθανάσιο Μιχόπουλο από την Μεγαλόπολη ο οποίος υπέγραψε το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά.

Η αρκαδική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως εμπιστεύεται και αναδεικνύει παιδιά από τα τμήματα υποδομών της στηρίζοντας παράλληλα ταλέντα από τον νομό μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θανάσης Μιχόπουλος τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα δώσω το 100% του εαυτού μου".
 

Αθανάσιος Μιχόπουλος

Ημερομηνία Γέννησης: 20/01/2002

Θέση: Μέσος

Αριθμός φανέλας: 92

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΗΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΟΙ ΚΤΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ 2015 ΠΟΣΑ ΠΑΙΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Γιατί δεν γράφεις εσυ Αρκά τα ονόματα των παιδιών που δεν έγιναν επαγγελματίες καιβ που παίζουν τώρα για να μας αποδείξεις τα γραφόμενα σου Για πες μας σε ποιες ομάδες αγωνίζονται οι Αρκάδες ποδοσφαιριστές που αδίκησε ο Αστερας

Να παει στην ολυμπικαρα ρε μαγκα ,για να τον γυριζουν δανεικο στα Τρικαλα,και στον Κισσαμικο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.