Στα χέρια της Αστυνομίας οι τσαμπατζήδες που άδειασαν το βενζινάδικο στην Τρίπολη

Στα χέρια της Αστυνομίας οι τσαμπατζήδες που άδειασαν το βενζινάδικο στην Τρίπολη

Αύγουστος 03, 2017 - 12:46
26 σχόλια

Είκοσι άτομα έχουν εντοπιστεί - Ένας οδηγός συνελλήφθη - Αναζητούνται ακόμα δύο-τρεις

Το θέμα της κλοπής βενζίνης από πρατήριο καυσίμων στην Τρίπολη εξαιτίας της ελαττωματικής λειτουργίας του αυτόματου πωλητή παίρνει συνέχεια, όπως είχαμε γράψει (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadia Portal, η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει είκοσι άτομα που γέμισαν το ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους δίχως να καταβάλουν το αντίτιμο, από το υλικό των καμερών που λειτουργούν στον χώρο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, οι άνδρες της Διεύθυνσης Αρκαδίας έχουν προβεί στη σύλληψη ενός ατόμου για την εν λόγω υπόθεση, έχουν εντοπίσει ήδη είκοσι άτομα που συμμετείχαν στην παράνομη πράξη και αναζητούν ακόμη άλλα δύο-τρία.

Οι πληροφορίες μας είναι επιβεβαιωμένες. Η Αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από τις κάμερες και εντόπισε από τις πινακίδες των αυτοκινήτων τα ονόματα όλων όσοι συμμετείχαν στην παράνομη αυτή πράξη. Μένει να δούμε αν τελικώς θα υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου και των συμπολιτών μας που επωφελήθηκαν από μια αδυναμία του συστήματος του καταστήματός του ή αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις: 

26 Σχόλια

Ονοματα θέλουμε. Αφου κυκλοφόρισαν γιατι δεν τα ανακοινωνουν

Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις.. saxo rally και τετοια.. "ελα ρε δινουν δωρεαν βενζινη.. " χαχα.. τσαμπατζηδες με αποδειξη

Τη τα θες τα ονοματα ρε μεγαλε?τα εχει η αστυνομία!εσένα τη σε νοιάζει?μήπως δεν σου είπαν να πας και παρεξηγήθηκες?????

Οι μισοί απο εδω μεσα π το παίζουν υπεράνω και μας λένε τζαμπατζήδες ειμαι σγουρος ότι αν ήταν εκι το ίδιο θα έκαναν!!!αλλα μάλλον δεν ειδοποιήθηκαν να πάνε κ αυτοι να μπούνε στην ωρα...γελοίοι!!

Τετοιο ειναι το επιπεδο σας, καλα θα σας κανουν τωρα να κοπουν οι μαγκιες και η ανηθικοτητα. Γιατι εαν ο καθενας που εκλεψε βενζινη, ειτε καγκουρας με σαξοραλο ειτε οποιοσδηποτε αλλος, ηταν στη θεση του ιδιοκτητη με ζημια 4.500 χιλιαδες ευρω θα σου λεγα εγω πως θα ενιωθες εκεινο το πρωι! ΗΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

@16:25 μην είσαι τόσο σίγουρος. Δεν είναι όλοι ανήθικοι και ανέντιμοι. Εγώ δεν θα το έκανα. Εσύ;

Εγώ θα αυτοκτονούσα απτην ντροπή μου. Απτην μια μαγκιά-κλ@νια-πρου πρου και γκάζι και απτην άλλη λιγκόνι με μπετόνι.................

βγηκαν και γραφουν σχολια για ονοματα να δωθουν δυο μερες τωρα,λες και οι ιδιοι οταν ειναι να γκυτωσουν κανα φραγκο δεν βαζουν το γνωστο του γνωστου ,δε τους νοιαζει αν δεν παρουν αποδειξη ,δεν τους νοιαζει αν ειναι προιον λαμογιας κλπ αλλα τωρα ζητανε αιμα ,ωπα ρε μαγκες ολοι ,βγαινει και λεει και ο αλλος δεν ειναι ανηθικος η ανεντιμος,και στο σπιτι κανει μοκο που παιρνει ο παπους-συγγενης τη συνταξη ανω δεν επρεπε, παιρνει τα λεφτα απο την υπηρεσια ενω δεν επρεπε γιατι δεν δουλευει,παιρνει το ενα ,παιρνει το αλλο................αλλα η ΕΝΤΙΜΟΤΗΣ πανω απο ολα !!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ΄ΡΘΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Προς διάφορους απίθανους που υποστηρίζουν την ξεφτίλα που έγινε στο βενζινάδικο. Δεν ντρέπεστε να υποστηρίζετε την ΚΛΟΠΗ;;; Όχι μόνο αυτό αλλά μιλάμε και για ξεφτίλα κλοπή. Για 50-70 ευρώ από χαλασμένη αντλία. Για τόσο ξεφτιλισμένη συμπεριφορά. Μα πόσο πιο γελοίος μπορεί να γίνει κάποιος; Να κλέβει βενζίνη/πετρέλαιο από βενζινάδικο. Και πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να ρισκάρει κλοπή για 50-70 ευρώ. Ούτε πρεζόνια να ήταν. Κανονικά πρέπει να δικαστούν για βλακεία.

20.14 που σε μεγαλε,εγω ΔΕΝ ημουνα μεσα στα ατομα που εβαλαν βενζινη εκινο το βραδυ,αλλα να θυμασαι θα τους κλασουν τα φρυδια,και σου απανταω εγω,πες οτι ημουνα εγω ,ξερεις τι θα τους ελεγα? εφευγα για δουλεια,πηγα εβαλα βενζινη και το μηχανημα χαλασε και δεν επαιρνε τα λεφτα,εγω τι να κανω? να τα αφησω εξω στο μηχανημα? και αντε να μου στοιχειωθετησουν δωλο και κλοπη,θα γελασει ο κοσμος ............................

Προς αδαεις. Αυτες οι επιτροπες δεν εχουν συνεδριασει ποτε και κανουν κρα να βρουν μελη. Οποιος αιρετος θελει παει δηλωνει οτι θελει να μπει στην επιτροπη και μπαινει. Ο Τσιαμουλος για να το παιξει παραγοντας αυτο εκανε και στελνει δελτια τυπου παρουσιαζοντας τον ανθρακα ως θησαυρο. Μην ασχολειστε παραπανο

@22:59 1. Αν από το video σε δουν να περιμένεις στην ουρά, τότε σίγουρα τεκμαίρεται ότι το ήξερες και πήγες και έβαλες με δόλο για να μν πληρώσεις. Οι προηγούμενοι στην ουρά θα είχαν μιλήσει για την χαλασμένη αντλία. 2. Θα σε ρωτήσουν γιατί δεν πήγες την επόμενη μέρα να πληρώσεις; 3. Ειδικά στην κλοπή προβλέπεται ότι αν αποκαταστήσεις το θύμα (εδώ αν πληρώσεις) την γλιτώνεις (εφόσον συμφωνήσει και το θύμα). Και αυτό μπορείς να το κάνεις και μέχρι το ακροατήριο. Θα σε ρωτήσουν γιατί το παίζεις μάγκας και δεν τον πληρώνεις να τελειώνουμε; Κουτοπόνηρε και ανορθόγραφε.

Δε θα σου "στοιχειωθετησουν δωλο", αλλά αγραμματοσύνη. Τράβα Α Δημοτικού να μάθεις ορθογραφία πρώτα ρε, που θες να παραστήσεις και το δικηγόρο.

"ΔΩΛΟ" σε κάθε περίπτωση θα καταδικαστείς για κλοπή γιατί στο μηχάνημα πρώτα βάζεις τα χρήματα και μετά φουλάρεις. Ειναι καραμπινάτη περίπτωση......μάλιστα μαθαίνω ότι ήδη συνέλαβαν δύο άτομα. Έχει "δρόμο" ακόμα η υπόθεση

@10:40 - Μην ασχολείσαι, είναι ο γνωστός "τελίτσας". Πολλές τελείες, λίγη σκέψη. Είναι η επόμενη γενιά "Ελληνάρα".

χαχαχαχαχα παυλακη λουκουμα .................ο γνωστος τελιτσας ειμαι ΕΓΩ αγορι μου ..............το επιασες τωρα? ξαναχτυπησες βλεπω ................πρεπει να εισαι τελικα βραδυκαυστο βλημ@.............γιατι τα πιανεις ΟΛΑ

χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα, μ άρέσει πάντως που κάποιοι δικαιολογούν τα μούτρα τους και τους κλέφτες με το να κατηγορουν ολους τους άλλους Πολιτες οτι ειναι και αυτοί κλέφτες - οτι απλα δεν το ήξεραν και δεν πηγαν το βράδυ να φουλάρουν και αυτοί!!! Ε όχι ρε αληταρία...δεν σκεφτόμαστε σαν και εσάς! Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να γίνουμε σαν τα μούτρα σας! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...αν ήταν όλοι κέφτες θα είχαν όλοι στην ουρά προχτές. Αντε, γιατι γεμίσαμε σάποιους που θέλουν να μας τραβήξουν μαζί τους στον πάτο επειδή δεν μπορούν να κολυμπήσουν!!!

πες τα ,πες τα 18.35 μην μας περνανε ολους ιδιους,παντως εμενα αμα μου κανουν κανουν τπτ εκτος απο τα φρυδια να μου σφυριξετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.