Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας ο Σταύρος Θεοδωράκης (pics)

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας ο Σταύρος Θεοδωράκης (pics)

Απρίλιος 04, 2019 - 20:50
3 σχόλια

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Τρίπολη, την Πέμπτη 4 Απριλίου, ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γεράσιμο Παπαδόπουλο και τον Πολιτευτή, από το Ψάρι Γορτυνίας, Μάκη Παπούλια, επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αρκαδίας Θεόδωρος Ντάνος και Κλειώ Παπαντωνίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν διάφορα θέματα και τονίστηκε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αχρωμάτιστη και ακομμάτιστη και πως οι καιροί και οι κοινωνίες απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις ώστε η χώρα να πάει μπροστά.

Ο κ. Γιαννακούρας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Επεσήμανε δε την σημαντική παρουσία του κόμματος του κ. Θεοδωράκη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και τόνισε πως είναι απαραίτητη η παρουσία του τόσο στην Ελληνική Βουλή, όσο και στην Ευρωβουλή, αφού « Το Ποτάμι» αποτελεί μία πολιτική δύναμη που μπορεί να γεφυρώσει καταστάσεις στο χώρο του κέντρου τον οποίο και εκπροσωπεί.

Τόσο ο κ. Γιαννακούρας όσο και ο κ. Ρουμελιώτης καθώς και οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι που ήταν παρόντες ευχήθηκαν «Καλή επιτυχία» στον κ. Θεοδωράκη.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε την σημασία που έχει η συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες και δήλωσε πως με την επίσκεψή τους στην επαρχία θέλουν να ακούσουν τα προβλήματα που υπάρχουν από τους ίδιους τους πολίτες και τους θεσμικούς παράγοντες και τόνισε πως είναι πολύ εποικοδομητική η συζήτηση που γίνεται μαζί τους  ενώ χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα επιλογή να φεύγεις από την Αθήνα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας χάρισε στον κ. Θεοδωράκη ένα λεύκωμα για την «Αρκαδία των Μύθων», ενώ στη συνέχεια τον ξενάγησε μαζί με την συνοδεία του στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Δελτίο Τύπου

Video: 

Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β Γιαννακούρα


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.