Στα εγκαίνια της Έκθεσης Κυνηγεσία 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ρουμελιώτης (pics,vid)

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Κυνηγεσία 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ρουμελιώτης (pics,vid)

Μάρτιος 31, 2018 - 18:17
1 σχόλια

Τις πύλες της για το κοινό άνοιξε για μια ακόμη χρονιά η Έκθεση Κυνηγεσία 2018 στο MEC Παιανίας που φιλοξενεί περίπτερα απ όλους τους χώρους  και τομείς που δραστηριοποιούνται στη φύση και παράλληλα προβάλλει τις ομορφιές και ιδιαιτερότητες των περιφερειών της χώρας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τον κυνηγό Αντιπεριφερειάρχη υπεύθυνο για θέματα Περιβάλλόντος κ. Ρουμελιώτη Γεώργιο και για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε με την Μυθική Πελοπόννησο και ένα πανέμορφο περίπτερο  στο οποίο πραγματοποιήθηκαν δράσεις γαστρονομίας, ενημέρωσης για τον εμπλουτισμό των βιότοπων, προβολής και προώθησης της τοπικής κουλτούρας και ιστορίας, αλλά και των ιδιαίτερων φυσικών χαρακτηριστικών της περιοχής.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφτηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελος Σωκράτης όπου συνομίλησε με τον κύριο Ρουμελιώτη τόσο για κυνηγετικά θέματα όσο και για θέματα περιβάλλοντος γενικότερα ενώ μαζί ξεναγήθηκαν και στα υπόλοιπα περίπτερα της έκθεσης αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων. 

Ο κ. Ρουμελιώτης τόνισε την σπουδαιότητα της Έκθεσης αυτής ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε πως αυτή η έκθεση που είναι θεσμός πια, αναδεικνύει την σπουδαιότητα του ρόλου των κυνηγών και των κυνηγετικών οργανώσεων που μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις βγαίνουν πιο δυνατοί , διεκδικούν, ενημερώνουν και αποδεικνύουν ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυνηγετική δραστηριότητα πάντα βγαίνει πιο δυνατή.  Η παρουσία εδώ της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι για μια ακόμη φορά δυναμική και πρωτότυπη κερδίζοντας τους επισκέπτες που τους ταξιδεύει στον πανέμορφο τόπο μας, στα ιδιαίτερα τοπικά και μοναδικά προϊόντα αλλά και στα όμορφα τοπία και το φυσικό περιβάλλον της Πελοποννήσου στηρίζοντας αυτούς τους δύσκολους καιρούς και την επιχειρηματικότητα της περιφέρειας μας.. Το όραμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που όλοι μαζί μοιραζόμαστε να γίνει η Πελοπόννησος μοχλός ανάπτυξης βλέπουμε ότι παίρνει σάρκα και οστά και πλεον αποτελούμε περιφέρεια πρότυπο.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στα εγκαίνια της Έκθεσης Κυνηγεσία o κ. Ρουμελιώτης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.