«Στα δύο» το στρατόπεδο στην Τρίπολη - Πώς θα μοιράσουν Στρατός και Περιφέρεια το 11ο Σύνταγμα Πεζικού

«Στα δύο» το στρατόπεδο στην Τρίπολη - Πώς θα μοιράσουν Στρατός και Περιφέρεια το 11ο Σύνταγμα Πεζικού

Νοέμβριος 22, 2019 - 21:01
20 σχόλια

Το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως είχε εξαγγείλει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadia Portal, το στρατόπεδο θα χωριστεί στα δύο, αφού ναι μεν θα στεγαστούν εκεί υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά από την άλλη ο Στρατός θα διατηρήσει το διοικητήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και τον έως τώρα σχεδιασμό, το στρατόπεδο θα χωριστεί στα δύο και μάλιστα με μάντρα. Τα κτίρια στα αριστερά από την είσοδο του στρατοπέδου, που στέγαζαν τον λόχο, θα παραχωρηθούν στην Περιφέρεια, προκειμένου να μεταφέρει εκεί διάφορες υπηρεσίες. Το διοικητήριο, όμως, δηλαδή το κτίριο που αντικρίζει κάποιος μόλις περνάει την είσοδο, θα παραμείνει στη δικαιοδοσία του Στρατού.

Οι δύο αυτοί νέοι χώροι, θα οριοθετούνται από μια μάντρα.


20 Σχόλια

Και για το χρησιδάνειο ούτε κουβέντα . Πόσα θα πληρώσουμε στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας ; Οι επισκευές αυτών των κτιρίων απαιτούν πολλά χρήματα. Από ποιά τράπεζα θα πάρουμε το δάνειο ; Πόση θα είναι η τοκοχρεωλυτική δόση ; Πόσος θα είναι ο ΕΝΦΙΑ ;

Ασε ρε φιλε. Μηπως τους νοικιαζεις τιποτε και σε ζωσανε τα φιδια; Ολο να το παρουν και να πανε εκει ολες οι υπηρεσιες και του Δημου. Εχεις σκεφθει τι δινουμε στα ενοικια; Αλλα ξεχασα. Εσενα σε τσουζει..

Πολύ λιγότερα σίγουρα δίνουμε σε ενοίκια . Κυρίως όμως με ενοχλεί το μάθημα νοικοκυροσύνης που μας κάνει ο Νίκας . Κατα τα άλλα περιμέεεεενουμε την ανάπτυξη .

Από την αρχή να φτιάξουν κτίρια στο στρατόπεδο, η απόσβεση θα έχει γίνει σε 4-5 χρόνια και μετά το κέρδος θα είναι τεράστιο. Επίσης η διευκόλυνση των πολιτών και των εργαζόμενων θα είναι τεράστια. Άνετοι χώροι στάθμευσης, καλύτεροι εργασιακοί χώροι, πολλές υπηρεσίες μαζί αντί διασκορπισμένες στην πόλη. Πραγματικά μόνο όποιος χάνει ενοίκιο είναι δυσαρεστημένος.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ . ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ . ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΑΤΜ ....... ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ , Η ΙΒ ........ Η ΚΟΠΑΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .

Ερώτηση Παύλο θεέ! Σε περίπτωση που μεταφερθεί η Διεύθυνση Μεταφορών ας πούμε και για τη μεταβίβαση οχήματος ως γνωστόν πρέπει να καταβληθούν τέλη ταξινόμησης, ποια θα είναι η διευκόλυνση? Από ότι ξέρω η Περιφέρεια έχει λογαριασμό στην ΑΛΦΑ Τράπεζα η οποία είναι Ναυπλίου, λίγα μέτρα από το ΚΤΕΛ. Επίσης χρειάζεται και βεβαίωση από Εφορία ότι δεν χρωστάει το αυτοκίνητο τέλη κυκλοφορίας! Λοιπόν ξερόλα έχεις απάντηση σε αυτά. Μήπως ο εκλεκτός σου Περιφερειάρχης θα ανοίξει υποκατάστημα ΑΛΦΑ και γραφείο Εφορίας ειδικά μέσα στο στρατόπεδο?

Οταν πας σε μια υπηρεσία για κάτι (και για μεταβιβαση) εννοειται οτι έχεις μαζί σου ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικά. Δεν πας και ψάχνεται εκεί.

@Γιάννης Παυλόπουλος - Στην Alpha Bank μπορείς να πληρώσεις και με e-banking οπότε δεν χρειάζεται να πας πουθενά. Διάφορες άχρηστες βεβαιώσεις από την εφορία που απαιτούν παρουσία του πολίτη στις ΔΟΥ, είναι στα σχέδια της κυβέρνησης είτε να γίνονται ηλεκτρονικά, είτε να καταργηθούν. Το ξαναγράφω για όσους δεν κατάλαβαν. Καινούρια κτίρια να φτιαχτούν, η απόσβεση θα έχει γίνει μέσα σε 4-5 χρόνια. Θέλετε 6 χρόνια, 7 χρόνια, 8 χρόνια; Το κέρδος για το δημόσιο μεσοπρόθεσμα είναι τεράστιο. Κάποιοι είχαν μάθει τόσο χρόνια να ζουν με τα ενοίκια του δημοσίου. Ας ξεμάθουν. Το δημόσιο θα αλλάξει.

Συνολικά 2.793 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου σε μία εβδομάδα Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, 14:35 Συνολικά 2.793 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου σε μία εβδομάδα.

Ακόμα μία άσκηση εντός ελληνικής ΑΟΖ στη θάλασσα γύρω από το Καστελλόριζο, και κατά παράβαση του FIR Αθηνών, στα βορειοανατολικά της Ρόδου, διεξάγεται αυτές τις ημέρες από την Τουρκία με την ενεργό συμμετοχή του Πακιστάν, αυτή τη φορά με τη φρεγάτα «Alamgir», αμερικανικής κατασκευής, κλάσης Oliver Hazard Perry. Μόλις πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε διάβημα στην πακιστανική πρεσβεία στην Αθήνα, για την παραβίαση του FIR Αθηνών από αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας Ρ-3 του Πακιστάν, που συμμετείχε στην άσκηση «Dogu Akdeniz». ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΥΛΟ

@16:21 Μην ενοχλείς τον Παύλο τον αμερικανοτσολιά για τέτοια ''ασήμαντα΄΄ εξωτερικά ζητήματα. Η μισθοδοσία να πέφτει για τις πολιτικές υπηρεσίες που προσφέρει μέσω διαδικτύου και ας γίνει και χαλιφάτο η Ελλάδα. Έτσι και αλλιώς τις καταθέσεις του σαν γνήσιος φιλελές τις έχει έξω οπότε όταν θα πάει και το παλιάμπελο θα την κάνει με τα ελικόπτερα του 6ου στόλου από το Φάληρο για το Αμέρικα να τις χαρεί. Οι αμερικανοί τους συνεργάτες τους παίρνουν μαζί τους πάντα. Είναι φίλοι λέει συνεχώς.

@20:07 Τα ξέρεις βλέπω τα κατάλληλα νησιά από τις δικές σου καταθέσεις

Και που σαι ,μπορείς να τα πας στην Μαρτινικα και στην Γουαδελουπη που είναι Γσλλικο έδαφος και να έχεις τις καταθεσεις σε ευρώ ,δεν χρειάζεται να τα γυρίσεις σε δολάρια και να χάσεις λεφτά με την αλλαγή

Φέρτε όλες τις καταθέσεις πίσω στην Ελλάδα τις έχουμε ανάγκη για να γίνουν έργα παντού ,Κυριάκος και φιλελευθερισμός θα εγγυηθούν για τα κεφαλαία σας !Μην φοβάστε δεν είναι Αλεκσης και αργόμισθος !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.