Στα δίχτυα της Αστυνομίας η σπείρα που «άδειασε» περίπτερο στην Τρίπολη

Στα δίχτυα της Αστυνομίας η σπείρα που «άδειασε» περίπτερο στην Τρίπολη

Μάρτιος 17, 2018 - 11:21
1 σχόλια

Δεν πέρασε καλά-καλά να εικοσιτετράωρο και μέλη της σπείρας που διέρρηξαν και άδειασαν περίπτερο (δείτε ΕΔΩ) στην Τρίπολη το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαρτίου έπεσαν στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι κακοποιοί συνελήφθησαν στην περιοχή της Ελευσίνας. Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν κάποια μόνο μέλη της συγκεκριμένης «πολυεθνικής» σπείρας, καθώς αρκετά μέλη της αναζητούνται ακόμα. Η σπείρα είναι άγνωστο ακόμα σε πόσα μέρη της Ελλάδας δραστηριοποιείται, ωστόσο η σύλληψη κάποιων μελών της στην Ελευσίνα αναμένεται να οδηγήσει στην πλήρη αποκάλυψή της.

Σημειωτέον ότι η λεία από το περίπτερο ανέρχεται σε 45.000-60.000 ευρώ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στο γενικότερο χάλι, κάποιοι δουλεύουν με το φιλότιμο. Κάποιοι διαφοροποιούνται απτην γενική διάλυση. Στο νοσοκομείο, στα ασθενοφόρα, στην αστυνομία και τις δημόσιες υπηρεσίες, όλο και κάποιον "με τσίπα" θα συναντήσεις. Και αυτό μας σώζει.................(προς το παρόν)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.