Στ. Θεοδωράκης: Βόλτα στην Τρίπολη με ποδήλατο (photos+video)

Στ. Θεοδωράκης: Βόλτα στην Τρίπολη με ποδήλατο (photos+video)

Δεκέμβριος 06, 2014 - 16:15
17 σχόλια

Τα απορρίμματα μονοπώλησαν τη συζήτηση με το δήμαρχο Τρίπολης

Στην Τρίπολη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Με το που έφτασε στην πόλη το πρώτο που αντίκρισε ήταν το ποδήλατο που διαφήμιζε τη σημερινή του άφιξη και ομιλία στην Αρκαδική πρωτεύουσα, και θέλησε ανέβει και να κάνει βόλτα με αυτό στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. Κάνοντας βόλτα μέσα στην πόλη συνομίλησε με αρκετό κόσμο.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή στην πλατεία Πετρινού, ενώ απόλαυσαν και έναν καφέ μαζί θέλοντας να συζητήσουν και τα προβλήματα της πόλης. Βέβαια τη συζήτηση μονοπώλησε το θέμα των απορριμμάτων που εδώ και αρκετό καιρό ταλανίζει τον δήμο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις αλλά και στις πρόωρες εκλογές, για τις οποίες είπε ότι δεν μπορεί να κάνει καμία πρόβλεψη.

Αργότερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Μετά το τέλος της ομιλίας θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr O Σταύρος Θεοδωράκη στην Τρίπολη


17 Σχόλια

Νέα μέθοδος θεραπείας ψυχασθενών-----Τους αφήνουν ελεύθερους να γυρνάνε στην πόλη!!

οκ ρε παιδια ,αλλος ενας βαλτος,του προηγουμενου ιδιοκτησιακου καθεστος του καναλιου που δουλευε ειναι. ξερουν οι φραγκατοι τι κανουν,ετοιμαζουν την επομενη τους κινηση στην εξουσια,αν και εφοσον.

Και όχι μόνο αυτό , αλλά του έκανε στο Θεοδωράκη και μαθήματα διαφάνειας.!!! Χα. χα, χα ας γελάσουμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το Θεοδωράκη τι εστι Παυλής....

Καλά ο Παυλήςω το έπαιξε και ανεξάρτητος στο Θεοδωράκη? Ας γελάσουμε. Με πεθερό βουλευτή τις χρυσές εποχές του Α. Παπανδρέου? Ο ίδιος υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ? Και το παίζει και ανεξάρτητος τώρα? Σε ποιόν τα λέει αυτά? Ελπίζω να ενημέρωσαν το Θεοδωράκη και να μην την πατήσει ο άνθρωπος με τους τυχοδιώκτες!!!

Ο Θεοδωράκης έδωσε συγχαρητήρια για το κέντρο της πόλης. Φυσικά ο Παυλή δαγκώθηκε και δεν τόλμησε να πει ότι όλα αυτά ήταν έργα του προηγούμενου Δημάρχου.

Ο Σταύρος είναι αθλητικός τύπος σαν τον Γιωργάκη......Με το ποδήλατο κι αυτός.....

Πέτρος (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 06/12/2014 - 23:54. Γι'αυτό δεν βγηκε ρε ξύπνιε πέτρο.Τον ψήφισε μόνο το κέντρο.Οιμαγαζάτορες και οι καφεντζήδες. καλά να πάθει!

Πετρος ναι εκανε φοβερο κεντρο. η μια παραβαση μετα την αλλη για να δουλευουν τα καφε το παγωτο που εφαγε ηταν ΓΙΓΑΣ ,και θα ξαναφαει........................οπου κατεβει υποψηφιος

Ο Σμυρνιώτης έφτιαξε όλο το κέντρο της πόλης και άλλαξε την Τρίπολη μετά από 20 χρόνια. Το κέντρο δεν έγινε μόνο για τις καφετέριες. Το χαίρονται όλοι οι δημότες. Πότε είχε το κέντρο πάλι τόσο κόσμο? Πότε έρχονταν πάλι από άλλες πόλεις για καφέ και ψώνια στην Τρίπολη? Μακάρι να μην τα καταστρέψει όλα αυτά ο Παυλής και να συνεχίσει το έργο του Σμυρνιώτη , εάν τον αφήσει βέβαια ο εγωισμός του.

το κεντρο αλλαξε ,αλλα αυτοι που κερδιζουν απο αυτο ειναι οι ιδιοκτητες καφε με την ανομια που επικρατει......................... να λεμε την αληθεια και οχι οτι θελουμε να λεμε που ειναι τα νομιμα ,ο αδειος δρομος μπροστα στα καταστηματα να περναει ελευθερα ο καταναλωτης,οι ομπρελες σε οποιοδηποτε μεγεθος,χρωμα και σχημα,ανεξελεγκτες μπαινουν στις επιφανειες διπλανων καταστηματων ,και παρεμποδιζουν την ορατοτητα ,καγκελα-τζαμια,ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ κατασκευες εξωτερικα,τραπεζοκαθησματα ΕΠΑΝΩ στα ειδικα πλακιδια των ΑΜΕΑ,τι να πρωτογραψεις και τι να πεις !!!!!!!!!!!!!!!!!! ωραιες καταστασεις ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα ειπαμε ,απο αυτη τη κατασταση κερδισμενοι ειναι οι καφετζηδες................εεεεε οι καταστηματαρχες ηθελα να πω

Μια χαρά είναι οι καφετέριες. Εχουν όρια και είναι σε τάξη. Ξεχάσατε τι επικρατούσε στον πεζόδρομο πριν μπουν τα κάγκελα?

Ξεχάσατε να γράψετε σε ποιό μαγαζί κατέλυσε (πήρε τον καφέ του). Θα ήταν διαφήμιση ή δυσφήμιση;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.