Στ. Θεοδωράκης: Το Κίνημα Αλλαγής θυμίζει πολύ ΠαΣοΚ

Στ. Θεοδωράκης: Το Κίνημα Αλλαγής θυμίζει πολύ ΠαΣοΚ

Ιούλιος 02, 2018 - 10:13
3 σχόλια

«Στην πολιτική δεν υπάρχουν εύκολες επιλογές -έχουμε μπροστά μας ανηφόρες και αναποδιές», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κλείνοντας τις εργασίες της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού είναι ικανοποιημένος για το «σκορ» 97-16 υπέρ της εισήγησής του.

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα μίλησε για συνεργασία με φιλελεύθερες και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις και ανακοίνωσε συνέδριο για πολιτικές θέσεις, κυβερνητικές συνεργασίες και ηγεσία τον Οκτώβριο.

Ακόμη, στη  ομιλία του επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οποιουδήποτε άλλου κόμματος και επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, έκανε λόγο για κατασκευασμένα σενάρια από κυβερνητικούς προπαγανδιστές.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι και η ΝΔ ψεύδεται, επειδή ισχυρίζεται ότι το Ποτάμι πήγε αριστερά για να λεηλατήσει τη φιλελεύθερη δεξαμενή. Αλλά κατηγόρησε και τη Χαριλάου Τρικούπη ότι ωεύδεται, διότι, όπως είπε, κάποιοι αποδίδουν την αποχώρηση σε υπόγειες συμφωνίες.

Κατά τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του κόμματος, που αποφασίστηκε η απεμπλοκή του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, ορισμένες αναφορές στελεχών για την επόμενη μέρα ενόχλησαν τον πρόεδρο του Ποταμιού που έκανε παρέμβαση:

«Όλοι γνωριζόμαστε εδώ μέσα. Είναι υβριστικό να λένε κάποιοι ότι θα αντικαταστήσουμε τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος του κόμματος εξήγησε ότι στόχος του ήταν να προσθέσει δυνάμεις, εξηγώντας τη συμμετοχή του στο εγχείρημα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Δυστυχώς, όμως, είπε ότι αυτό δεν έγινε πράξη. Γι' αυτό και πρέπει να δοθεί λύση, η οποία σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη πρέπει να είναι η αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής. Η αποσύνδεση του Ποταμιού από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με την πλειοψηφία των στελεχών του, το Κίνημα Αλλαγής θυμίζει πολύ ΠαΣοΚ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΣΤΑΥΡΟ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚAI ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.