Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγει ο Π. Καμμένος

Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγει ο Π. Καμμένος

Ιούνιος 18, 2018 - 20:01
2 σχόλια

«Πρέπει κανείς να έχει πολλή φαντασία για να συζητά τη συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση. Ή έστω την στήριξη του Ποταμιού στην κυβέρνηση. Η θέση μας είναι και θα παραμείνει στην αντιπολίτευση», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «αν φύγει ο Π. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία και πάμε σε εκλογές».

Ερωτηθείς για την πιθανότητα να ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, σημείωσε ότι «το να ψηφίσουμε τη συμφωνία ή να ψηφίσουμε κάποιο άλλο ωφέλιμο για την κοινωνία νομοθέτημα, αυτό δεν μας κατατάσσει στη συμπολίτευση. Ο κόσμος θέλει από όλους μας μια δημιουργική δράση». Είπε επίσης ότι «το πατριωτικό συμφέρον είναι πάνω από κόμματα. Αυτό πιστεύω και τολμώ να το κάνω πράξη».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ;;;;ΜΩΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΤΟΣΗ ΒΡΟΧΗ ΕΡΙΞΕ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ κ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΙ ΣΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.