Σπουδαία νίκη για τις μικρές του ΑΣΠΕΤ στο Ναύπλιο

Σπουδαία νίκη για τις μικρές του ΑΣΠΕΤ στο Ναύπλιο

Ιούνιος 15, 2019 - 19:43
0 σχόλια

Με νίκη και σπουδαία εμφάνιση πέρασαν ο παγκορασίδες του ΑΣΠΕΤ από το Ναύπλιο επικρατώντας με 0-3  της Αλκυών που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ.

Τα κορίτσια της Τρίπολης  δεν ξεκίνησαν καλά το πρώτο σετ με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 8-1 , 10-4 και 12-8. κάπου εκεί βρήκαν την συγκέντρωσή τους και με όπλο το σέρβις αλλά και το υψηλό  ποσοστό σε τελειωμένες επιθέσεις  γύρισαν το παιχνίδι  και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με 14-15 .Από εκείνο το σημείο και με ανεβασμένη την αυτοπεποίθηση τους  έκαναν ένα σερί πόντων για να κατακτήσουν το σετ με 16-25.

Στο δεύτερο σετ μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και προηγήθηκαν 5-11,   6-16,  8-22 για να κερδίσουν και το δεύτερο 12-25 παίζοντας σπουδαίο βόλεϊ βγάζοντας πολύ ωραίες φάσεις. Στο τρίτο σετ ο ΑΣΠΕΤ προηγήθηκε με 8-12 αλλά η Αλκυών αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 13-13.Η ομάδα της Τρίπολης όμως είχε τις λύσεις  και προηγήθηκε ξανά με  18-21  και 21-23. Σε αυτό το σημείο του αγώνα ο ΑΣΠΕΤ ποιο ψύχραιμος ,αποφασιστικός και αποτελεσματικός πήρε τους 2 πόντους που ήθελε κατακτώντας και το τρίτο σετ με 23-25.                                                       
                                                                                                                                                                                                                

ΑΛΚΥΩΝ : (Κωστούρου) ΤΡΑΚΑ, ΚΑΛΚΟΥΝΟΥ, ΔΕΣΥΛΛΑ, ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ Σ. , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΤΣΟΥ, ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΣΗ, ΚΑΧΡΙΝΑΝΗ Μ., ΝΕΛΑ, ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ Ι.                                         
ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρονόπουλος Γ.) ΧΡΟΝΟΥΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΛΕΚΑ,ΠΡΩΙΜΑΚΗ,ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΑΝΝΑ, ΔΗΜΟΥ, ΣΙΟΥΝΤΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.
 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.