Σπουδαία δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Λεβίδι και τη Δημητσάνα

Σπουδαία δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Λεβίδι και τη Δημητσάνα

Μάιος 27, 2019 - 10:00
1 σχόλια

Ύστερα από ενέργειες των αδερφών Παναγιωτακόπουλου, Βασιλείου και Γεωργίου, χορηγήθηκε πρόσφατα εντελώς δωρεάν στο ιατρείο Λεβιδίου και κέντρο υγείας Δημητσάνας,πλήρης μικροβιολόγος εξοπλισμός για τις ανάγκες των κατοίκων.

Ο μικροβιολογικος αυτός εξοπλισμός, αφορούσε Αθηναίο ιατρών Μικροβιολογο,αδερφικου φίλου του βασιλείου Παναγιωτακόπουλου,ο οποίος ένεκα συνταξιοδότησης του, είχε αναθέσει στον Β.Π.,την δωρεάν διάθεσή του, κατά την κρίση του.

Σίγουρα μια ενέργεια αξιοθαύμαστη,ειδικά στις μέρες μας. Εξυπακούεται ότι και ο πρόεδρος Τ. Ε. Λεβιδίου κ.Ξυδης,αλλά και ο περιφερειακός ιατρός Λεβιδίου κ.Β.Βαρδιαμπασης, ενθουσιάστηκαν τα μέγιστα για την ανέλπιστη αυτή προσφορά, ευχαριστωντας θερμά τους δωρητές.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια στους δωρητές, τέτοιες ενέργειες πραγματικά είναι αξιοθαύμαστες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Αλλά θα πρέπει να δώσουμε επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον Ιατρό του χωριού μας για την αγάπη του στο Λεβίδι και γενικά στους συγχωριανούς μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.