Σπηλιωτόπουλος: Έχω υποχρέωση να προσφέρω στη Δημητσάνα

Σπηλιωτόπουλος: Έχω υποχρέωση να προσφέρω στη Δημητσάνα

Μάιος 22, 2017 - 09:16
10 σχόλια

Εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες τoυ από την περίοδο που ήταν υπουργός Τουρισμού, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ως ξενοδόχος, φιλοδοξεί να μετατρέψει τη Δημητσάνα σε διεθνές τουριστικό θέρετρο, όπως είχε γράψει το Arcadia Portal (δείτε ΕΔΩ).

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου μετά από πολύωρη συζήτηση αλλά και ένταση το ΔΣ αποφάσισε το Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας να μισθωθεί στον πρώην Υπουργό και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Η μίσθωση θα γίνει σύμφωνα με τους όρους που έθεσε η Οικονομική Επιτροπή. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ως στόχο της πρότασης παρουσίασε την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με υψηλό κόστος επένδυσης, που δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις , τον Ανδρέα Βλάση για την πρόταση του κ. Μαντά Χρήστου, τον Κολιόπουλο Τίτο για την εταιρεία «Πυξίδα» και τον Μπακογιαννάκη Τάκη.

«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω.

Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου.

Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός…» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη «Real news», ο κ. Σπηλιωτόπουλος.


10 Σχόλια

Την επένδυση εγώ δεν την βλέπω. 1.900 ευρώ τον μήνα για 30 δωμάτια; Δύο ευρώ την ημέρα το δωμάτιο; Συν 3 ευρώ εάν και εφόσον δαπανήσει το 1 εκ ευρώ για εκσυχρονισμό του. Το οποίο θα πάρει από τράπεζα βεβαίως. Η υπόθεση είναι για εισαγγελέα και όχι προς έπαινον!

Ποιός είχε πληρώσει για γραβάτες 20.000 ευρώ ποιός ήταν ποιός ήταν..... Δεν μπορώ να θυμηθώ.

Ξέρεις, οι γραβάτα έχει τον ίδιο κόμπο με την κρεμάλα. Προνοητικός ο Τσίπρας δεν φοράει νομίζοντας ότι θα την γλυτώσει...

Αγαπητοί Αρκάδες-Γορτύνιοι, αντί να χολοσκάτε και να βγάζετε τον φθόνο σας κοιτάξτε μην χάσετε το τραίνο....Η Δημητσάνα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα που κόντρα σε όλα και σε όλους επιβιώνει και αναπτύσσετε...Δεν είναι μόνο ο Άρης που θα ρίξει τα λεφτά του....αν πάτε μια βόλτα απο εκεί θα δείτε ότι είναι και πολύ ακόμα...

Εδώ ένα σπίτι 80 τ.μ. νοικιάζεις μόνο για να μείνεις και πληρώνεις τουλάχιστον 300 ευρώ. Το μίσθωμα των 1900 ευρώ είναι για τα μάτια του κόσμου, άλλη συμφωνία έχει γίνει.

Ποιά "λεφτά του" θα ρίξει; Καταρχάς πού τα βρήκε αφού ήταν και παραμένει άνεργος και άεργος; Για το 1 εκ. δεσμεύτηκε ...δια λόγου. "ΘΑ" δαπανήσει λέει. Θα κάνει αίτηση για κανα ΕΣΠΑ και απ΄ό,τι πάρει, θα ρίξει μερικά στην βελτίωση του ξενώνα. Κάτι που θα μπορούσε να κάνει (με ΕΣΠΑ) και ο ίδιος ο Δήμος.

@13:32 - Αφού είναι τόσο συμφέρουσα η επένδυση πως και δεν πήγες να το πάρεις εσύ; Να βάλεις 1.000.000 ευρώ δάνειο στο κεφάλι σου. Βέβαια σου διαφεύγει η λεπτομέρεια ότι για να πάρεις 1.000.000 ευρώ δάνειο τα τελευταία 4-5 χρόνια, η τράπεζα έχει εγγυήσεις για το 100%. Πάνε οι εποχές που σκόρπαγαν χρήμα. Στην τελική σιγά την επένδυση με την τρομερή απόδοση που έχει ένα ξενοδοχείο. Τεράστιο ρίσκο. Όλα τα χειμερινά καταλύματα παρουσιάζουν τεράστια προβλήματα. Βυθισμένα στα χρέη.

Εγώ δεν έχω τα κονέ ούτε με τον Δήμο ούτε με τις τράπεζες. Ούτε το 1 εκ. ευρώ αποτελεί δέσμευσή του. Στο μιλητό έγινε. Υπάρχει δημοσιευμένη η σύμβαση και από μακριά φαίνεται ότι είναι μούφα. Εισαγγελέας γρήγορα!

@Αντεγειάς - Όλα τα ξενοδοχεία σε ορεινούς προορισμούς παλεύουν για να επιβιώσουν. Και 100.000 € να βάλει πολλά είναι. Πέρασαν οι εποχές που οι Έλληνες τα σκόρπαγαν σε ξενοδοχεία. Δεν υπάρχει κονέ με τράπεζα πια. Όλες οι αποφάσεις, ειδικά για μεγάλα δάνεια, λαμβάνονται από τα κεντρικά και υπό πολύ αυστηρούς τραπεζικούς όρους. Όσοι ασχολούνται με τον ιδιωτικό τομέα τα γνωρίζουν πολύ καλά. Ζεις σε άλλες εποχές.

άλλος ένας τρόπος για να ξεχάσουμε τις προδοσίες των σερβιτόρων της αριστεράς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.