Σπήλαιο Κάψια Καφέ: Ένας ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους (pics)

Σπήλαιο Κάψια Καφέ: Ένας ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους (pics)

Ιούνιος 08, 2018 - 11:32
8 σχόλια

Το Σπήλαιο Κάψια Καφέ βρίσκεται λίγο έξω από την Τρίπολη και 1,5 χιλιόμετρο από το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Κάψια, δίπλα σε ένα από τα πιο αξιόλογα σπήλαια της ελληνικής επικράτειας.

Ένας οικογενειακός, και όχι μόνο, προορισμός που μπορεί να προσφέρει χαλάρωση, όμορφη θέα και δραστηριότητες για παιδιά. Στο Σπήλαιο Κάψια Καφέ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει καφέ, αναψυκτικά, μπίρες, ποτά σε συνδυασμό με παραδοσιακά γλυκά, σνακ και σφολιατοειδή.

Ο χώρος περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους όπως διαδραστικά παιχνίδια, παραμύθια, βιβλία, ζωγραφική αλλά και παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο. Το άλογο είναι η αγαπημένη ασχολία όλων των μικρών, αλλά και μεγάλων, που επισκέπτονται το Καφέ, αφού το χαζεύουν, το ταΐζουν και παίζουν μαζί του. Μπορούν να διοργανωθούν και παιδικά πάρτι, καθώς ο χώρος ενδείκνυται για διασκέδαση και παιχνίδι.

Όλες οι δραστηριότητες παρέχονται δωρεάν και προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση στους γονείς, αφού μπορούν να απολαύσουν την επίσκεψή τους εκεί και τα παιδιά τους να παίζουν.

Επίσης είναι σημείο ενδιαφέροντος - στάση σε ποδηλατική διαδρομή που γίνεται μία φορά την εβδομάδα από τουρίστες.

Είναι από τις κορυφαίες επιλογές του tripadvisor.gr για τον Δήμο Τρίπολης και την Αρκαδία.

Μία επίσκεψη στο σπήλαιο του Κάψια θα ήταν ιδανική, αφού βρίσκεται εκεί δίπλα και είναι επισκέψιμο καθημερινά 09:00-15:00.

Το σπήλαιο πλαισιώνεται από χρώματα εκρηκτικά: κόκκινα, κίτρινα και γαλάζια δημιουργούν ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς φτιαγμένο από την ίδια τη φύση.

Το Σπήλαιο Κάψια Καφέ είναι ανοικτό καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα έως αργά το απόγευμα.

Σε συνδυασμό με την ελληνική φιλοξενία, πιστοί στις ελληνικές παραδόσεις, με αγνά ελληνικά προϊόντα, ατελείωτο μεράκι και  πάντα με κύριο γνώμονα  την ευχαρίστηση των φιλοξενούμενων, το Σπήλαιο Κάψια Καφέ περιμένει να σας φιλοξενήσει!


8 Σχόλια

Επισκεφθήκαμε χθες με τα παιδιά μου το χώρο, εκπληκτικός. Πολύ ωραίο το καφέ με ωραίους εξωτερικούς χώρους για τα παιδιά. Πολύ ωραία και τα Σπήλαια, ωραία διαδρομή και ενδιαφέρουσα. Ωραίος και ο ξεναγός, καλά πληροφορημένος, ευχάριστος και εξυπηρετικός. Ευχαριστούμε κ. Γρηγόρη. Με μικρό κόστος, στα 10 λεπτά από την Τρίπολη ένα καλό πακέτο διασκέδασης, χαλάρωσης και εκπαίδευσης.

Υπεροχος Χωρος για μικρους και μεγαλους !!! Εξαιρετικος καφες με πολυ Ωραια διακοσμηση και Παιδοτοπο !!! Το Σπηλαιο Εντυπωσιακο με Εξαιρετικη ξεναγηση απο τον Κυριο Γρηγορη !!! Αξιζει να το Επισκεφθειτε !!!

Μια όαση χρωμάτων, ιδανικός προορισμός για χαλάρωση απολαμβάνοντας τα μοναδικά χρώματα της φύσης. Εξαιρετικό σέρβις από δροσερές παρουσίες.

Πολυ ωραιος χωρος αψογη εξυπηρετηση,και αξιζει να στηριζονται τετοιες πρωτοβουλιες,που διαφημιζουν ομορφα μερη και τοπια που ειναι ξεχασμενα απο καθε δημοτικη και περιφερειακη αρχη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.