Σπάρτη: Αποδοκιμασίες κατά την άφιξη μεταναστών - Δεν μας ρώτησε κανείς, λέει αντιδήμαρχος (vid)

Σπάρτη: Αποδοκιμασίες κατά την άφιξη μεταναστών - Δεν μας ρώτησε κανείς, λέει αντιδήμαρχος (vid)

Νοέμβριος 27, 2019 - 18:01
11 σχόλια

Οι πρώτοι πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν σε ξενοδοχείο στη Σπάρτη την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Πρόκειται για 250 άτομα. Ο «Λακβνικός Τύπος» στη σελίδα του στο Facebook κοινοποίησε βίντεο με τις αποδοκιμασίες δημοτών της Σπάρτης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν εκεί και βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την άφιξη των φιλοξενουμένων.

Ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Δημήτρης Καπονικολός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, είπε στα μέσα ότι οι περισσότεροι είναι από το Ιράκ, ενώ υπάρχουν και τέσσερις οικογένειες από το Ιράν.

Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για άγνοια και αιφνιδιασμό της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης περί μεταφοράς αλλοδαπών μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (26/11). «Ήρθαμε προ τετελεσμένων γεγονότων», υπογράμμισε, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο και την ενημέρωση που υπάρχει, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί θα παραμείνουν στη Σπάρτη για διάστημα πέντε μηνών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι ευθύνη του δημάρχου Σπάρτης, αλλά όλου του νομού Λακωνίας. Ο κ. Δούκας είναι αντίθετος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι δήμαρχοι. Είναι ευθύνη όλων μας. Πού είναι οι βουλευτές μας;», τόνισε και πρόσθεσε: «Εύχομαι να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση στα άτομα που έχουν έρθει. Ο νομός μας είναι ήδη επιβαρυμένος. Προχθές ήρθαν στο Γεράκι για να δουλέψουν 500 άτομα από το Πακιστάν. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δηλαδή, έχουμε καταντήσει ο σκουπιδότοπος της Ελλάδας; Ούτε ανάπτυξη έχουμε, ούτε τίποτα. Μας πήραν σχολές, μας πήραν νοσοκομείο, μας τα έχουν πάρει όλα». Και συνέχισε: «Ποιος θα τους φυλάει αυτούς εδώ πέρα;», ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για εγκατάσταση αλλοδαπών σε άλλα ξενοδοχεία της Σπάρτης.

 

Δείτε αναλυτικά ρεπορτάζ ΕΔΩ.


11 Σχόλια

Λυπάμαι για τους Έλληνες...πολύ άσχημη αντιμετώπιση...ντροπή και στον μπάμια και στην κοτα ....α στο διαλο παλιανθρωποι ντροπή σας

στα σπίτια της εκάλης και της μυκόνου οι λαθρό και αν τους αρέσει. επίσης οι υποστηρικτές του κούλη και του αλέξη να τους φιλοξενήσουν

Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ Φιλίππο Γκράντι, μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, παραδέχθηκε ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι ασφυκτικές για την τοπική κοινωνία Σε εφιαλτικές εκτιμήσεις για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά λόγω του μεταναστευτικού προχώρησε ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ Φιλίππο Γκράντι υπογραμμίζοντας: «Κινδυνεύετε να αντιμετωπίσετε δραματικές συνέπειες».

Αφού σας είπε ο Κούλης που ψηφίσατε να βάλετε πλάτη στο προσφυγικό όλοι οι δικοί του. Γιατί λέτε ότι δεν σας ρωτήσανε;

Φαίνεται είναι όλοι εγκληματιες ειδικά αυτά τα παιδάκια... βρωμοφασιστες

Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που θεωρούσαν τον < ικέτη > ιερό πρόσωπο. Και προπαντός χριστιανοί !!

1) Οι πακιστανοί κάνουν τις δουλειές που δεν καταδέχονται οι έλληνες 2) Ικέτες κυριολεκτικά ήρθαν οι 8 τούρκοι καραβανάδες για τους οποίους στράβωσε όλος ο προοδευτικός χώρος και τους πήρε απάνω του ο Δοξιάδης που το βρίζουν τώρα για ρα ασυνόδευτα ανήλικα. 3) Οι μικρασιάτες που ήσαν και χριστιανοί και έλληνες έτυχαν αισχρής υποδοχής από τους ελλαδίτες. Κοινός παρανομαστής όλοι αυτοί δεν πληρώνουν. Αν πλήρωναν όπως οι μουσουλμάνοι μεγιστάνες στη Μύκονο no problem. Tο πρόβλημα των πατριωτών είναι το κατιτίς τους.

Συνολικά 7.049 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου τον Νοέμβριο. Από αυτούς οι 4.105 αφίχθησαν στη Λέσβο, 1.120 στη Χίο και 1.637 στη Σάμο.

Οι προσφυγες του 22 ήταν Έλληνες που ηρθαν στην Ελλάδα ίδια νοοτροπία γλώσσα και θρησκεια ,οι Έλληνες που πήγαν μετανάστες σε Αμερική Αυστραλία από την πρώτη ημέρα συμμορφώθηκαν με τους εκεί νόμους και ποτέ δεν προσπάθησαν να επιβληθούν με την βία όπως κάνουν αυτοί που θέλουν να επιβάλουν την Σαρία .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.