Σπαρακτικό φινάλε, μοναδικές ερμηνείες!

Σπαρακτικό φινάλε, μοναδικές ερμηνείες!

Μάιος 17, 2011 - 14:50

61,7% για το προτελευταίο επεισόδιο του "Νησιού"...

Ένα επεισόδιο πριν το τέλος και το τραγικό φινάλε γράφτηκε χθες βράδυ στο «Νησί» με την Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου) να βρίσκει το θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του άντρα. «Ποτέ  μου δε σ’ αγάπησα», είπε η Άννα στον Ανδρέα (Γιάννης Στάνκογλου) και η φράση αυτή ήταν αρκετή, ώστε να γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος!

Ο Στέλιος Μάινας για μία ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. Ακροβατώντας μεταξύ ευτυχίας και απελπισίας, ήταν εξίσου εξαιρετικός, τόσο όταν σπάραζε για το νεκρό παιδί του, όσο και όταν μέθαγε από χαρά για την τύχη της Μαρίας του.

Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στο τελευταίο επεισόδιο για το οποίο ήδη λάβαμε μία πρώτη γεύση από το καλογυρισμένο τρέιλερ.

Οι αφηγήσεις της κυρίας Φωτεινής προς τη νεαρή Αλέξις ολοκληρώνονται…Μέσα από αυτό το μακρύ ταξίδι στο παρελθόν, η Αλέξις θα καταλήξει να καταλάβει βαθύτερα τη μητέρα της, την εσωστρεφή και μυστικοπαθή Σοφία που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τα μυστικά της οικογένειάς της κι έφτιαξε τη ζωή της μακριά από τον τόπο που της προξένησε τόσο πόνο.

Κάπως έτσι λοιπόν… με μια δυνατή ιστορία πάθους και αγάπης, με σκηνές που όμοιές τους -τολμούμε να πούμε- δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση και με ερμηνείες που αγγίζουν βαθιά την ψυχή του τηλεθεατή, κάπως έτσι λοιπόν… εξηγείται και η τεράστια επιτυχία του αγαπημένου μας «Νησιού» που μετά τόσες Δευτέρες συγκίνησης φτάνει στο τέλος του, επιβεβαιώνοντας πως τελικά το κοινό ξέρει να εκτιμά και να επιβραβεύει τις καλές δουλειές!

Περισσότερα στο protothema.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/x8JPPTbYTPk