Σούζα το άλογο για την παραμονή… ΑΕΛ - Αρκαδικός 77-79

Σούζα το άλογο για την παραμονή… ΑΕΛ - Αρκαδικός 77-79

Φεβρουάριος 10, 2018 - 18:58
1 σχόλια

Ο Αρκαδικός σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί ζωής η θανάτου έδειξε πως είναι εδώ και πως διαθέτει σφυγμό παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο κλειστό του Αλκαζάρ επί της ΑΕΛ με σκορ 77-79.

Αυτή ήταν η πρώτη αλλά και η πιο σημαντική εκτός έδρας νίκη της χρονιάς για τον ΣΕΦΑ επικρατώντας στο μεγάλο ντέρμπι της ουράς της Α2 της ΑΕΛ στην έδρα τους καλύπτοντας μάλιστα την ήττα αλλά μια το χάντικάπ από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα

Η αναμέτρηση έσπασε καρδιές με το φινάλε του να παίρνει την μορφή και τον χαρακτήρα του θρίλερ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και τελικά την μπίλια να κάθεται στο τέλος στο κυανόλευκο.

Με περίσσιο πάθος, αυταπάρνηση και ψυχή ο Αρκαδικός άντεξε στην έδρα της ΑΕΛ δείχνοντας την αποφασιστικότητα του τον οδήγησε στο 4ο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν και πρώτο μακριά από την Τρίπολη σε ένα παιχνίδι τελικό.

Οι κυανόλευκοι ήταν για τρία δεκάλεπτα μπροστά στο σκορ όμως η ΑΕΛ από τα μέσα της τελευταίας περιόδου και με σύμμαχο την έδρα της πλησίασε, πέρασε και μπροστά με ένα καλάθι όμως ο ΣΕΦΑ αντιμετώπισε άριστα τις όποιες συνθήκες του αγώνα και με την ψυχραιμία του στο φινάλε κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπυδαίο και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό διπλό για την συνέχεια μέσα στην Λάρισα.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν κάτι παραπάνω από δραματικά με τον Αρκαδικό όμως να είναι ψύχραιμος βρίσκοντας σωστές επιλογές που τον οδήγησαν τελικά στην μεγάλη νίκη.

Ο ΣΕΦΑ στο φινάλε βρήκε ένα μεγάλο τρίποντο από τον Βλάχο και ένα από τον Πελτιέρ και μάλιστα κερδίζοντας και το φάουλ δίνοντας μεγάλες ανάσες σε ένα σημείο όπου η μπάλα έκαιγε και η κάθε κατοχή είχε την δική της σημασία.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Τζόρνταν Πελτιέρ με 20 πόντους και 3 τρίποντα, σπουδαίος Γιάννης Προδρόμου για μία ακόμα φορά με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, κολώνα ο Τζουγκαράκης με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν παράπονα από την διαιτησία από πλευράς Αρκαδικού σε ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΛ χάρη σε κάποια σφυρίγματα υπερβολικά μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-28, 37-43, 55-59, 77-79

ΑΕΛ: Βλαχούλης, Σαριμπαλίδης 11, Καμάρας 7, Παπαχρήστος 7, Κατσαρές 2, Ναούμης 13, Φιλιπόπουλος 3, Τσιαβές 17, Κνέζεβιτς.

Αρκαδικός: Μπιζούκας, Βλάχος 5 (1), Λυμπερέας, Σίνης, Μούκας, Προδρόμου 22 (1 τριπ., 7 ριμπ., 3 ασίστ, 4 κλεψ.), Μαραγκάκης 13 (1), Τζάιδας, Πελτιέρ 20 (1/2 β., 5/8 διπ., 3/4τριπ., 6 ριμπ., 6 ασιστ, 1 κλεψ.), Γαρμπής, Αποστολίδης 3 (1), Τζουγκαράκης 16 (9 ριμπ.)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ρε φιλε ναι καταλαβαινουμε ολοι οτι ειναι δυσκολες εποχες αλλα αν δεν μπορεις να κερδισεις τον τελευταιο πως θες να μεινεις στη κατηγορια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.