Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού

Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού

Σεπτέμβριος 24, 2016 - 17:00
0 σχόλια

Κακή μέρα ξημέρωσε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου για έναν άνδρα που είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή του Φαινεού Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυνηγός τραυματίστηκε στο στήθος όταν κυνηγούσε αγριόχοιρους στην περιοχή της Κορινθιίας. Ευτυχώς ο άτυχος κυνηγός διέφυγε του κινδύνου και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον Γιώργο Ρουμελιώτη μέλος της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου  και του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης πληροφορήθηκε ότι ο τραυματισμός του κυνηγού προκλήθηκε από βολή κυνηγού που δρούσε στο σημείο.

Όπως αναφέρουν οι Ομοσπονδίες, το κυνήγι είναι πάνω απ' όλα διασκέδαση και για να μείνει έτσι, πρέπει ο κάθε κυνηγός να έχει ως προτεραιότητα τόσο τη δική του ασφάλεια όσο και όσων συμμετέχουν στην ομάδα του. Καλός κυνηγός δεν είναι αυτός που φέρνει τα πολλά θηράματα, αλλά εκείνος που είναι απόλυτα ενημερωμένος για τους κανόνες ασφαλείας. Είναι δύσκολο πολλές φορές να ξεχωρίσεις έναν κυνηγό μέσα στο δάσος, όταν φοράει μόνο ρούχα παραλλαγής και γι' αυτό συχνά συμβαίνουν ατυχήματα. Η χρήση του γιλέκου είναι απαραίτητη για να μην θρηνούμε θύματα και μόνο από εγκληματική αμέλεια κάποιοι δεν το χρησιμοποιούν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.