Σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στην σήραγγα Ραψωμάτη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στην σήραγγα Ραψωμάτη

Δεκέμβριος 17, 2017 - 18:21
1 σχόλια

Τέσσερις τραυματίες - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε νεαρή γυναίκα

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ οχημάτων έγινε πριν από λίγη ώρα στην Νέα Εθνική Οδό Τρίπολης Καλαμάτας κοντά στη σήραγγα Ραψομμάτη.

Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος το οποίο συνέβη όταν όχημα χτύπησε προπορευόμενο όχημα με αποτέλσμα τη σύγκρουση.

Όπως μας είπε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, άνδρες του Σώματος μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν μια κοπέλα, η οποία είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη.

Και οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ρεπορτάζ kafeneio-megalopolis.gr και ArcadiaPortal.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ένας άνδρας έσωσε τους 5 τραυματίες... Άνοιξε με γυμνά χέρια τσακισμένα πόρτες, και απεγκλώβισε τραυματίες και από τα δύο οχήματα, τσαλαβουτώντας μέσα σε χυμένα λάδια και καύσιμα και ενώ έβγαινε καπνός από το ντελαπαρισμένο τζιπ... Έσβησε τη φωτιά πριν τυλίξει τα δύο οχήματα... και αγωνιζόταν να βγάλει την κοπέλα και το παιδι! Έφυγε μόλις ήρθε η πυροσβεστική... Ο ηρωικός αυτους άνδρας, ήταν ο πρωην διοικητής του νοσοκομείου Ελπις! Τον αναγνώρισα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.