Σωτηρόπουλος και Τυροβολάς εκτός παράταξης Παυλή

Σωτηρόπουλος και Τυροβολάς εκτός παράταξης Παυλή

Ιανουάριος 07, 2019 - 13:13
12 σχόλια

Στην πρώτη επίσημη συνάντηση της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» (δείτε ΕΔΩ) για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Τρίπολης βρέθηκαν οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και υποστηρικτές της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Τυροβολάς έχει δείξει τις προθέσεις του, έχοντας υποβάλει την παραίτησή του από την παράταξη Παυλή τον Οκτώβριο του 2016, έτσι η υποψηφιότητά του με την παράταξη του κ. Τζιούμη «Τρίπολη Αύριο» είναι κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη.

Η παρουσία όμως του Δήμου Σωτηρόπουλου έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό, μιας και ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος, φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τον κ. Παυλή και να κατεβαίνει ως υποψήφιος στο πλευρό του κ. Τζιούμη.

Ο κ. Σωτηρόπουλος με μικρές παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και με τη στάση του τους τελευταίους μήνες έχει προϊδεάσει για την αποχώρησή του.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και αρκετά μέλη της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ, αλλά και ο μέχρι πρότινος περιφερειακός σύμβουλος Θ. Ντάνος ο οποίος φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του την Περιφέρεια και την παράταξη του κ. Τατούλη και να συνεχίζει την πορεία του στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκηση στο πλευρό του κ. Τζιούμη.

Άραγε, ποιος από τους εικονιζόμενους στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, θα ανήκει στο 5% που δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο»;..


12 Σχόλια

Ο Σωτηρόπουλος θεωρείται κεφάλαιο; Αν ο Τζόουνς πιστεύει ότι με τέτοια άτομα μπορεί να πάει μπροστά... Χωρίς κάποια παρέμβαση γενικά στο Δήμο Τρίπολης ,αλλά είναι απορίας άξιο που δεν ενοχλεί η γενική στάση του( αφήνει τον Παυλή με ευκολία και νωρίτερα τη δεξιά καταγωγή του..μόνο την πάρτη του..)κρίμα Δεν μπορεί να ελπίζει τίποτα ο Δήμος μας από δαυτους

Έρχονται Διαγραφές και για δύο. Θα χάσει τις άδειες ο Δημος τρεις την εβδομάδα δικαιολογημένες παρακαλώ διότι ειναι μέλος σε διάφορες επιτροπές.

Ενω οι προσωπικοτητες του παυλή????? Βρε πηγαινε να δεις ποσους σταυρους ειχαν παρει ο καθενας από αυτους στο πρωτο γυρο....να δεις τι εμβελεια είχαν..... Ασχετήδες...

Μόνο λάσπη ξέρετε να ρίχνετε γιατί απλά δεν έχετε σοβαρά επιχειρήματα να πείτε. Απλά τους έντιμους δεν ξέρουμε να τους εκτιμούμε, γι'αυτό και δεν θα αλλάξουμε ποτέ

Οπου και να πάει ο Τυροβολάς στο τέλος θα τσακωθεί εχει κατέβει υποψήφιος με πέντε διαφορετικούς δημάρχους. Τις στραβής Ψ¥£!? τα μαλλιά της φταίνε

Αν φοράνε παντελόνια να πάνε να κάτσουν δίπλα στον Τζιούμη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να παραιτηθούν από την παράταξη Παυλή.

14:34 Εσύ βρε όρνιο δεν ξέρεις τα ονόματά τους καλά-καλά και θες και να σχολιάζεις; Τράβα ρούφα το αβγό σου, που ελεγε και η Βασιλειάδου!

Δεν υπάρχει παταράταξη Παυλή πλέον αλλά μια παράταξη που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Υπό αυτό το πρίσμα όποιος παραμένει κάθε μέρα που περνάει αποδέχεται ό,τι η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ συνεπάγεται. Ετσι απλά για να το καταλάβουν ακόμα και οι κατσουλαίοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.