«Σόου» Καμπόσου με Σόρος

«Σόου» Καμπόσου με Σόρος

Οκτώβριος 23, 2019 - 09:50
2 σχόλια

Την εκτίμηση ότι πίσω από τα Ελληνικά Hoaxes, την ιστοσελίδα που αποκαλύπτει τα fake news που δυστυχώς κατακλύζουν τα ηλεκτρονικά, κυρίως, μέσα ενημέρωσης στις μέρες μας, βρίσκεται ο Τζορτζ Σόρος εξέφρασε ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Ο λόγος; Η ιστοσελίδα αποκάλυψε ποιοι κρύβονται πίσω από τα αγορασμένα βραβεία, που ονομάζονται και «βραβεία ματαιοδοξίας» (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Καμπόσος πριν από δύο εβδομάδες μετέβη στις Κάννες, προκειμένου να παραλάβει το βραβεία Excellence in City Management και City Manager of the Year, ενώ όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, η τελετή βράβευσής του είναι μια κίνηση εξωστρέφειας του Δήμου συνολικά.

Μόνο που για να μεταβεί στις Κάννες και για να παραλάβει ένα βραβείο πίσω από το οποίο βρίσκονται κερδοσκόποι που κατασκευάζουν κατά παραγγελία ανάλογες... τιμές, χρέωσε τον Δήμο με 8.950 ευρώ.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα δείτε τη δήλωση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Το βίντεο είναι του Βασίλη Παπαδόπουλου από το argolidaportal.gr

Video: 

ArgolidaPortal.gr Άργος: Καυγάδες στο δημοτικό συμβούλιο για τη βράβευση του δημάρχου στις Κάννες


2 Σχόλια

Δεν πειράζει θα κουνάει την σημαια και θα ειναι πατριώτης και θα γουστάρουν οι αργίτες... σημασια εχει να τα τρώει πατριώτης και οχι αριστερός έτσι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.