Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Αρκαδίας: Απαξίωση του ΚΔΑΥ Τρίπολης

Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Αρκαδίας: Απαξίωση του ΚΔΑΥ Τρίπολης

Οκτώβριος 23, 2019 - 09:18
0 σχόλια

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές της εργοδοσίας της επιχείρησης Recycling South East LTD, καθώς τον τελευταίο ενάμισι μήνα έχει απαξιωθεί η λειτουργία του ΚΔΑΥ Τρίπολης.

Μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων συσσωρευμένες μέσα και έξω από το χώρο εργασίας, χωρίς να παίρνεται μέτρα για να μειωθούν, αντιθέτως αυξάνουν και δεν υπάρχει δυνατότητα πλέον να έρθουν νέες. Βλάβες στα μηχανήματα που δεν επιδιορθώνονται, κλπ. Επιπλέον υπάρχουν ζητήματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις των εργαζόμενων (δεδουλευμένα μηνός Σεπτεμβρίου, ένσημα του ΙΚΑ που δεν έχουν δηλωθεί μετά τον Μάιο 2019, απαράδεκτες συνθήκες υγείας και ασφάλειας της εργασίας, κλπ.

Το σωματείο μας στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων και καλεί όλα τα σωματεία του νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Η εργοδοσία κρύβεται και δεν απαντά στο τι προθέσεις έχει από ‘δω και πέρα.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους Δήμους, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) που διαχειρίζεται τα ΚΔΑΥ σε όλη την Ελλάδα να παρέμβουν ώστε να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για το τι μέλει γενέσθαι.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι και οργανωμένοι, μαζί με το σωματείο τους κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μόνιμη και σταθερή εργασία με καλύτερους όρους δουλειάς.

Συμμετέχουμε μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους σε όλη τη Ελλάδα στη συγκέντρωση ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στις 24 Οκτώβρη, στην πλ. Πετρινού στις 6:30μμ

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.