Το Σωματείο εργαζόμενων στις εμπορικές επιχειρήσεις Αρκαδίας για τη συνέντευξη της Χρυσής Αυγής

Το Σωματείο εργαζόμενων στις εμπορικές επιχειρήσεις Αρκαδίας για τη συνέντευξη της Χρυσής Αυγής

Ιούνιος 12, 2019 - 07:43
6 σχόλια

Πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι έχει προγραμματιστεί ομιλία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη και μάλιστα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη η οποιαδήποτε διευκόλυνση δράσης της εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για να προβάλει το ρατσιστικό και φασιστικό της δηλητήριο.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Αρκαδίας να απαιτήσουν να μην πατήσει το πόδι της η ΧΑ στο χώρο τους. Καλούμε συνολικά τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης να απομονώσουν τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής  και σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν την ομιλία τους να τους γυρίσουν την πλάτη και να μην πάνε να τους ακούσουν. Όλη η δράση της Χρυσής Αυγής έχει δείξει ότι είναι εχθρός των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων και διεκδικήσεων. Είναι τα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου και πρέπει να απομονωθούν από κάθε εργασιακό χώρο, σχολείο, λαϊκή γειτονιά και χωριό.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ


6 Σχόλια

Η δημοκρατία πρέπει να τηρεί ίσες αποστάσεις από κομμουνιστές και φασίστες.

Oι Εργαζομενοι πρεπει να καταλαβουν οτι Συμφερον των ειναι η Ανοδος Εθνικιστικων Κομματων οπως η Χρυση Αυγη, οπου η μεσω αυτων των κομματων Βιομηχανικη Αναπτυξη που θα επελθη, θα αυξησει τις θεσεις εργασιας.Αντιθετα τα μπολσεβικικα κομματα απλα χτυπουν τον Ελληνικο Εντοπιο Καπιταλισμο υπηρετωντας οπως παντα τα ξενα καπιταλιστικα κεντρα που ειναι και κατα των συμφεροντων του Ελληνος Εργατου. '

αν είσαι ο Δολτσινιάδης και έχεις γράψει αυτό το σχόλιο καμιά απορία για τα ποσοστά της χα

O Λαος δεν ξερει το συμφερον του.Νομιζει οτι διωχνοντας τον Τσιπρα και φερνοντας τον Μητσοτακη οτι θα αλλαξει κατι.Ακουσατε κανεναν να λεει για ''βιομηχανια'';Ουδεις! Μονο για ''επενδυσεις ''ομιλουν γενικα και αοριστα.Αντιθετα η Χρυση Αυγη κατορθωσε να λειτουργησουν δυο Ναυπηγεια στο Περαμα.Ειναι τοτε που κινητοποιηθηκε το ΚΚΕ με την κ.Κανελλη να λεει την ατακα ''Στο Περανμα και στο Κερατσινι ,Φασιστας δεν θα μεινει !''Το προβλημα τους φυσικα δεν ειναι ο φασισμος αλλα το κτυπημα της εντοπιας βιομηχανιας.

Τώρα πιστεύετε ότι το τρόλ είναι ο θωρακοχειρουργος ;Αυτός δεν κατέβηκε στις περιφερειακές και νομίζεται ότι θα κάθεται και θα γράφει στο πόρταλ από το νοσοκομείο της Σπάρτης;Να είμαστε και λίγο σοβαροί

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.