Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης: Στα ίχνη του βασιλιά Αρθούρου (pics)

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης: Στα ίχνη του βασιλιά Αρθούρου (pics)

Ιούλιος 18, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Ο μάγος Μέρλιν καλεί τα πουλιά και τα ενημερώνει ότι η βασίλισσα είναι πολύ ταραγμένη διότι ο γιος της και διάδοχος του θρόνου έπρεπε να έχει γυρίσει πέρυσι από το «κέντρο εκπαιδεύσεων» όπου είχε πάει για να εφοδιαστεί με τις κατάλληλες αρετές και αξίες που πρέπει να έχει ένας διάδοχος, αλλά δεν έχει επιστρέψει και ούτε έχουν νέα του εδώ και πολλά χρόνια.

Τα Πουλιά καλούνται μέσα από δοκιμασίες να βρουν τα ίχνη του Αρθούρου και να τον φέρουν πίσω στο θρόνο. Τα Πουλιά κάθε μέρα θα βρίσκουν και τον τόπο διαμονής του Αρθούρου μια δεδομένη χρονική στιγμή στο παρελθόν μέσα από τα στοιχεία που αφήνει πίσω του και δεν είναι άλλα από τα ειδικά κέρματα τα οποία έχει για να πληρώνει. Γιατί κάθε βασιλιάς είχε τα δικά του κέρματα τα οποία είχαν αξία αντίστοιχη του βασιλείου του.

Τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Μεθώνης και Τρίπολης ηλικίας 7-11 ετών, πραγματοποίησαν κατασκήνωση στη Μεθώνη .Γέμισαν γνώσεις, γνώρισαν την ομαδικότητα, την αυτοδιοίκηση, το παιχνίδι, την εξερεύνηση, την προσφορά, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.Ήρθαν σε επαφή με τις αξίες του Οδηγισμού και προσπάθησαν να τις κάνουν τρόπο της καθημερινής τους ζωής.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.