Σοκαρισμένη η Τρίπολη με τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία

Σοκαρισμένη η Τρίπολη με τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία

Οκτώβριος 27, 2014 - 10:30
3 σχόλια

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Τρίπολης καθώς την Κυριακή 26 Οκτωβρίου τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός επιχειρηματίας της Τρίπολης λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

Το ArcadiaPortal βρέθηκε στην οδό Ουάσιγκτον όπου η αστυνομία είχε σταματήσει την κυκλοφορία και είχε αποκλείσει την περιοχή με κορδέλες, καθώς το σημείο της οδού Ουάσιγκτον θεωρείται τόπος εγκλήματος. Σήμερα Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 16 ώρες περίπου μετά,  όλη η πόλη έχει πληροφορηθεί το τραγικό  γεγονός και δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέρα μεσημέρι όπως χαρακτηριστικά ακούγεται δολοφονήθηκε κάποιος συνάνθρωπός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας την Κυριακή στις 17:20 42χρονρος άνδρας επιχειρηματίας βρέθηκε τραυματισμένος σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης, ο οποίος και διακομίστηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Υπήρξαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι όπου αναμφίβολα μαρτυρούσαν χτυπήματα με αμβλύ αντικείμενο.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης πολλά χρόνια και αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς η νύχτα όπως λένε «κρύβει» πολλά σκοτεινά μυστικά και επικίνδυνες συμφωνίες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς από τα στοιχεία φαίνεται ότι το θύμα κατάφερε να βγήκε ζωντανός στο δρόμο, ενώ οι επαγγελματίες δολοφόνοι συνηθίζουν να τελειώνουν τέτοιες υποθέσεις χωρίς πολύ «θόρυβο».

Η αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα άλλο καθώς αυτή τη στιγμή διενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφάλειας Τρίπολης. Όπως και να έχει ένα τέτοιο έγκλημα στην κοινωνία της Τρίπολης έχει συγκλονίσει.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

τεραστια η ευθυνη της αστυνομιας στην τριπολη.... ολοι γνωριζουν οτι ο συγκεκριμενος τα ειχε βαλει με τα υπολοιπα μαγαζια της νυχτας.... ολοι γνωριζουν για τις καταγγελιες που εκανε για το νυχτερινο ωραριο... ολοι η πολη ξερει οτι οι υποπτοι ειναι 20 το πολυ! τα αφεντικα των μπαρ του πεζοδρομου 1 και του πεζοδρομου 2... ο θωδωρης μπορει να ηταν πολλα πραγματα ονως δεν ηταν ουτε δολοφωνος ουτε εγκληματιας!

Παίδες απόψε μην ξημερωθείτε στα live και δεν είστε φρέσκοι στην κηδεία του συναδέλφου σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.