Σοκ με Καρύδα στον Πανιώνιο

Σοκ με Καρύδα στον Πανιώνιο

Απρίλιος 21, 2017 - 10:30
0 σχόλια

Σαν να μην έφθανε η ήττα από τον Χολαργό που είχε ως συνέπεια την απώλεια της πρώτης θέσης ο Πανιώνιος χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Σάκη Καρύδα με πρόβλημα ρήξης χιαστών.

Ο έμπειρος γκαρντ αποχώρησε στο 32’ της αναμέτρησης με τον Χολαργό με τις πρώτες εκτιμήσεις για σοβαρή ζημιά να επιβεβαιώνονται λίγες ώρες αργότερα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους έξι περίπου μήνες.

Ο Σάκης Καρύδας όπως είναι αναμενόμενο δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο (22/4, 17:00) κόντρα στον Αρκαδικό αλλά και στις αναμετρήσεις του Πανιώνιου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν με τους Νεοσμυρνιώτες να χάνουν τον ιθύνων νου της οργάνωσης και της δημιουργίας του παιχνιδιού τους.

Στον φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών ο Σάκης Καρύδας είχε κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.7 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1.9 κλεψίματα, σε 27 ματς με την φανέλα του Πανιώνιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιώνιου

«Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πανιωνίου, ο οποίος χάνει ως το τέλος της σεζόν τον Σάκη Καρύδα. Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο στο 32’ του αγώνα με τον Χολαργό και αποχώρησε. Σήμερα (20/4) το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις για την σοβαρότητα του τραύματος του. Συγκεκριμένα, ο Καρύδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Αυτό σημαίνει ότι χάνει την υπόλοιπη σεζόν και θα επανέλθει στην δράση τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος γκαρντ των "κυανέρυθρων" αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου στην συνέχεια να ξεκινήσει την αποκατάσταση του για να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.