Σμυρνιώτης: Τα μεγάλα έργα δεν γίνονται ψάχνοντας δικαιολογίες (pics)

Σμυρνιώτης: Τα μεγάλα έργα δεν γίνονται ψάχνοντας δικαιολογίες (pics)

Μάρτιος 31, 2018 - 11:02
0 σχόλια

Για ακόμα μία φορά, αιχμηρός εμφανίστηκε απέναντι στον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σχολιάζοντας τη στάση του και τις απαντήσεις που δίνει συνήθως κάθε φορά που ερωτάται για το έργο που δεν γίνεται στην πόλη.

Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, όπου συζητήθηκε ο ισολογισμός-απολογισμός του 2016, κοινή διαπίστωση της αντιπολίτευσης ήταν το συμπέρασμα ότι δεν χρηματοδοτούνται έργα στον Δήμο. Η δημοτική αρχή πολλάκις έχει αναφερθεί στις δυσκολίες υλοποίησης των έργων όπως είναι η γραφειοκρατία, η καθυστέρηση των αποφάσεων των δικαστηρίων κ.λπ.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφερόμενος στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο παράδειγμα της πλατείας Άρεως, επιτίθεται εναντίον του κ. Παυλή:

«Αν και εμείς ψάχναμε δικαιολογίες - όπως σήμερα οι κ.κ. Παυλής και Κακλαμάνος για να καλύψουν την ανυπαρξία τους - στις αλλαγές των νόμων, στις καθυστερήσεις των δικαστηρίων και την γραφειοκρατία η Πλατεία Άρεως για παράδειγμα θα ήταν σήμερα - στην καλύτερη περίπτωση - όπως την παραλάβαμε στο τέλος του 2010 με πιθανότερη εκδοχή να έχει μετατραπεί σε "βιότοπο" με λασπόνερα και "πάπιες"» ...

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.