Σμυρνιώτης: Στο πειθαρχικό στην Πάτρα ο Παυλής για την ΚΕΔΗΤ

Σμυρνιώτης: Στο πειθαρχικό στην Πάτρα ο Παυλής για την ΚΕΔΗΤ

Μάρτιος 05, 2019 - 21:53
0 σχόλια

Δύο θέματα έθεσε στην δημοτική αρχή ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου  Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτης προτού το Σώμα εισέλθει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αρχικά, ο κ. Σμυρνιώτης επεσήμανε την αναγκαιότητα απόκτησης ενός χειρόγραφου στο οποίο υπάρχει η υπογραφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το οποίο αναμένεται να βγει σε δημοπρασία.

«Βγαίνουν σε δημοπρασία 530 χειρόγραφα  βιβλία και μεταξύ αυτών και ένα βιβλίο του Κολοκοτρώνη. Η εκτίμηση είναι ότι θα ξεκινήσει από τις 8.000 ευρώ. Πρέπει να σταματήσουμε την διαδικασία  της δημοπρασία, αν αυτό είναι εφικτό προκειμένου ο δήμος να αποκτήσει αυτό το βιβλίο.»

Έπειτα κ. Σμυρνιώτης ζήτησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που υπάρχουν με την ΚΕΔΗΤ και συγκεκριμένα ζήτησε να μάθει τι έχει γίνει με το χαρτί που έχει σταλεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με το θέμα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σμυρνιώτης, ο δήμαρχος Τρίπολης απουσιάζει από το δημοτικό συμβούλιο καθώς πιθανότατα είναι ακόμα στο πειθαρχικό συμβούλιο στην Πάτρα εξαιτίας της αμέλειάς του να αποδώσει τις οικονομικές καταστάσεις τις ΚΕΔΗΤ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.