Σμυρνιώτης: Στα όρια της «αρπαχτής» οι απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Σμυρνιώτης: Στα όρια της «αρπαχτής» οι απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Δεκέμβριος 19, 2016 - 14:37
3 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος και τοποθετήθηκε επί των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης και είχαν να κάνουν με το τεχνικό πρόγραμμα αλλά και με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Κορυφαία στιγμή για τον Δήμο Τρίπολης χαρακτήρισε ο κ. Σμυρνιώτης την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος την οποία η δημοτική αρχή δεν αντιμετωπίζει ως όφειλε.
Αν συνεχίσει αυτή την στάση ο κ. Παυλής, δεν θα λειτουργεί ο Δήμος και θα πάψει να υφίσταται, είπε για ακόμα μία φορά ο κ. Σμυρνιώτης ο οποίος καταδίκασε τα έργα που έχει εντάξει η δημοτική αρχή τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έργα που ο ίδιος έχει παραδώσει στον Δήμο, όπως το πεζοδρομημένο κέντρο, την κατασκευή τριών σχολείων και τη διαμόρφωση της Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τρίπολη.
Όλα αυτά τα καταφέραμε με πολύ κόπο και με χρήματα τα οποία εξασφαλίσαμε από χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία ο κ. Παυλής δεν έχει καν ακουμπήσει.

«Έτσι όπως την πάει την ιστορία ο κ. Παυλής, δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κάνει αρπαχτές», είπε.
Κάλεσε τον κ. Παυλή να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, γιατί για όλα ευθύνεται η ανικανότητά του, όπως υπογράμμισε.

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων και το Μεγαβούνι είπε ότι ο χώρος δεν είναι κατάλληλος καθώς  το υψόμετρο (1.100 μέτρα ) είναι απαγορευτικό με τα απορριμματοφόρα να μην μπορούν να προσεγγίζουν τις όποιες εγκαταστάσεις με τον πάγο που επικρατεί στο σημείο.

Ο Άγιος Βλάσης έχει ξεχειλίσει

Σε ερώτηση για το πότε εκτιμά να καταφέρνει αν λύσει το θέμα των απορριμμάτων και να κατασκευάσει έργο στο Μεγαβούνι, ο κ. Σμυρνιώτης είπε ότι σε 20 χρόνια θα γίνει εφικτή διαχείριση.
Τέλος, μίλησε για τις κοινωνικές δομές του Δήμου τις οποίες έχει απαξιώσει η δημοτική αρχή Παυλή και ειδικά μίλησε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο με κόπο κατασκεύασε και κοντεύει να διαλυθεί.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Σε 20 χρόνια ο Παυλής θα καταφέρει να λύσει το θέμα των απορριμμάτων


3 Σχόλια

Όταν ο Παυλής κάνει τον πρώτο του διαγωνισμό ξαναβγές απ' το κλουβί σου παπαγαλάκι.

Μιλάνε για αναθέσεις τα τσιράκια του Μήτσου, έχουν μπει ποτέ στην διαύγεια του δήμου να δουν τι γίνεται.... κάνουν πάρτυ γαμπροί, κόρες, αδελφοί των συνεργατών του !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.