Σμυρνιώτης: Το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ συμπαρασύρει ακόμα μία δομή

Σμυρνιώτης: Το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ συμπαρασύρει ακόμα μία δομή

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 21:02
2 σχόλια

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης ζήτησε να ενημερωθεί το Σώμα για το αν έχουν γίνει ενέργειες για την πρόσφατη χαλαζόπτωση, η οποία κόστισε ακόμα και ολόκληρη την παραγωγή για την εφετινή χρονιά και, επίσης, έστω κατά παρέκκλιση, όπως είπε, πρέπει να γίνει άμεσα η καταγραφή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έστω και τελευταία στιγμή πριν από την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς, το θέμα του κόστους των εκδηλώσεων ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο:

«Οφείλω να σας συγχαρώ γιατί τελικά πριν από τις εκδηλώσεις της Άλωσης έρχεται το θέμα στο ΔΣ. Είναι η πέμπτη και τελευταία εκδήλωση της δημοτικής αρχής, οι προσκλήσεις κυκλοφορούν εδώ και μία εβδομάδα, και έρχεται στο ΔΣ σήμερα».

Δεν θα συμμετάσχουμε σε μια ψηφοφορία-παρωδία. Ήρθε τελευταία στιγμή. Λυπάμαι.

Ο κ. Παυλής απάντησε κατ’ αρχάς για τις ενέργειες του Δήμου για τη χαλαζόπτωση. Ανέφερε ότι υπήρχε συνεχής επαφή με τον Δήμο και τον ΕΛΓΑ. Όπως είπε, την επόμενη μέρα επικοινώνησε ο ίδιος με τον αρμόδιο υπουργό, και ζήτησε να έρθει κλιμάκιο. Όπως είπε ο δήμαρχος, έχουν επίγνωση και ότι προχωρούν όλες οι διαδικασίες νόμιμα, και ότι οι ίδιοι απευθείας θα ενημερωθούν.

Δεν υπήρχε κάτι που παραλείψαμε να κάνουμε για τη χαλαζόπτωση.

Κατά τη δευτερολογία του, ο κ. Σμυρνιώτης απάντησε ότι, όπως φαίνεται, η ΚΕΔΗΤ θα παρασύρει και άλλη δομή, αναφερόμενος στους παιδικούς σταθμούς.


2 Σχόλια

Γιάννη σε πρόλαβαν ο Τσιαμούλος και ο Τζιούμης και σε αυτό το θέμα αλλά επειδή μιλάς πρώτος νομίζεις ότι κάτι νέο είπες.Κριμα.

άμεσο κλείσιμο όλων των ΝΠΙΔ και να μεταφερθούν οι δομές και το προσωπικό στις υπηρεσίες του δήμου. Μόνο έτσι θα δοθεί λύση στα προβλήματα των δομών και θα σταματήσει ο φασισμός των εκάστοτε προέδρων - πολιτικάντηδων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.