Σμυρνιώτης: Περιμένουμε το «οκ» για να ανακοινώσουμε μεταγραφές και προπονητή

Σμυρνιώτης: Περιμένουμε το «οκ» για να ανακοινώσουμε μεταγραφές και προπονητή

Αύγουστος 30, 2016 - 10:16
1 σχόλια

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Αρκαδικός ύστερα από την υποβολή των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των κυανόλευκων στην Α1 μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr και ανέφερε πως οι Αρκάδες είναι 100% για την συμμετοχή τους στα σαλόνια της Basket League 

«Θεωρώ ότι από πλευράς δικαιολογητικών και φακέλου είμαστε 100% σωστοί. Υποβάλαμε τον φάκελό μας την Παρασκευή (26/8). Το πιθανότερο είναι την Τετάρτη (31/8) να βγει η απόφαση για το ποιος θα καλύψει τη θέση. Πιστεύουμε ότι έχουμε προτεραιότητα, είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Το γήπεδό μας έχει τις προδιαγραφές που χρειάζονται. Είναι πολλά τα θέματα, που δεν λύνονται εύκολα για όλες τις ομάδες και ίσως οι υπόλοιποι -με εξαίρεση την Καβάλα- να μην τα προλάβουν. Εμείς έχουμε κάνει προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πέρυσι.

Όπως ξέρετε, την περασμένη σεζόν χάσαμε την παραμονή λόγω του goal average. Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια και είμαστε καθ' όλα έτοιμοι. Περιμένουμε το "οκ", για να ανακοινώσουμε μεταγραφές και προπονητή. Δεν θέλουμε να ανακοινώσουμε ακόμα κάτι, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός της ομάδας είναι έτοιμος, για οποιαδήποτε από τις δύο κατηγορίες».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.