Σμυρνιώτης: Ας περάσει ο κ. Παυλής στην αντιπολίτευση (vid)

Σμυρνιώτης: Ας περάσει ο κ. Παυλής στην αντιπολίτευση (vid)

Απρίλιος 06, 2017 - 20:35
5 σχόλια

Μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας τα όσα έγιναν και τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν.

Ο κ. Σμυρνιώτης άσκησε δριμεία κριτική στον δήμαρχο Τρίπολης και στον τρόπο με τον οποίον έχει διαχειριστεί το θέμα της ΚΕΔΗΤ, αναφέροντας ότι μετά από δύο χρόνια και χάρις στην έντονη πίεση της παράταξής του, «καταφέραμε να λάβουμε κάποια οικονομικά στοιχεία για την ΚΕΔΗΤ».

Επεσήμανε ότι όσο ο ίδιος ήταν στο τιμόνι της διοίκησης, είχε καταφέρει σε συνεργασία με τα άτομα τα οποία είχε επιλέξει να σώσουν την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, να αναστρέψουν την κακή κατάσταση και να εξασφαλίσουν την άρτια λειτουργία της.

Ο κ. Παυλής μέσα σε 6 μήνες οδήγησε την ΚΕΔΗΤ στο χείλος του γκρεμού

Αναφερόμενος στις οφειλές της ΚΕΔΗΤ, είπε ότι υπάρχουν επιταγές οι οποίες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως υπάρχουν σκιές και για κάποιες αναλήψεις.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι πρέπει να μπουν ορκωτοί στην ΚΕΔΗΤ και να ρίξουν φως στην υπόθεση καθώς και να συγκροτηθεί μια επιτροπή για να δει τα στοιχεία και να προσπαθήσει να σώσει την ΚΕΔΗΤ.

Κάποια χρήματα έχουν κάνει φτερά

Επίσης στη συνέντευξη σχολίασε και την κυκλοφοριακή μελέτη που έφερε η διοίκηση του Δήμου στη συνεδρίαση του ΔΣ, αναφέροντας ότι όσα είπε ο κ. Παυλής για δημοτικά υπόγεια πάρκινγκ τα οποία θα τα χρηματοδοτήσουν επενδυτές και θα γίνουν με συμπράξεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Φτάσαμε στα 3 χρόνια και δεν έχει κάνει τίποτα ο κ. Παυλής

Ο κ. Σμυρνιώτης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον προϋπολογισμό για τις εκδηλώσεις του Πάσχα στην Τρίπολη, αναφέροντας ότι πέρυσι οι εκδηλώσεις παρακολουθήθηκαν από περίπου 8 άτομα και προτείνοντας στην δήμαρχο να οργανώσει για αυτούς τους»8» ένα ταξίδι στο εξωτερικό, καθώς πιστεύει ότι αυτό θα στοιχίσει λιγότερα στον δήμο.

Ο κ. Παυλής δημιουργεί μπλοκ και κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του

Κλείνοντας, κάλεσε στον δήμαρχο Τρίπολης να πάει στην αντιπολίτευση και να αφήσει ήσυχους τους άλλους να πάρουν τη διοίκηση του Δήμου και να προσφέρουν σε αυτόν.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Κάποια χρήματα στην ΚΕΔΗΤ έχουν κάνει φτερά


5 Σχόλια

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ

Αχ ρε ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Τον νου σου στην καρέκλα τον εχεις. Κάντε όλοι στην άκρη να περάσει ο Γιαννακης. ΓΙΑΝΝΑΚΗ πρόσεχε καμία μερα μηπως σε μαζέψει εκεινο το λεωφορείο με την κίτρινη γραμμή. Κατέστρεψες την Τριπολη και σε στείλαμε στον αγύριστο.

Μα προχθές ο κ. Παυλής έκανε οξεία κριτική στην περίοδο που στην ΚΕΔΗΤ προήδρευε ο διορισμένος από τον ίδιο κ. Τσούκας τον οποίο επί 5 μήνες το καλοκαίρι του 2015 στήριζε απόλυτα και μάλιστα σε κοινές συνεντεύξεις τύπου δήλωνε "ξέρω τι έχει γίνει στην ΚΕΔΗΤ". Δηλαδή σήμερα άσκησε αντιπολίτευση στον εαυτό του. Πρόκειται σίγουρα για εκπληκτικό φαινόμενο που ξεπερνά τα όρια της επιστήμης και της φαντασίας.

γιαννακη αυτο που λες,το να περασεις δλδ στην αντιπολιτευση,εχουν το δικαιωμα και το λενε με τη ψηφο τους οι δημοτες που ψηφιζουν και κανενας αλλος,ετσι λοιπον εστειλαν εσενα στην αντιπολιτευση ,οποτε μοκο !!!!!!!!!!!!!!!!κατσε εκει και μη λες χαζομαρες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.