Σμυρνιώτης: Το παραμύθι συνεχίζεται

Σμυρνιώτης: Το παραμύθι συνεχίζεται

Μάρτιος 13, 2018 - 22:45
4 σχόλια

Ύστερα από 2 ώρες συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 13 Μαρτίου, και μια πεντάλεπτυ διακοπή, το Σώμα επανήλθε στην αρχική της ροή με τους επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν τα ερωτήματά τους στη διοίκηση του Δήμου.

Πρώτος ο επικεφαλής τους μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτης έθεσε τα ερωτήματά του τα οποία είχαν να κάνουν με την ΚΕΔΗΤ, με το Μεγαβούνι, αλλά και με το Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Το παραμύθι της ΚΕΔΗΤ συνεχίζεται, σημείωσε ο κ. Σμυρνιώτης, προτείνοντας  το ΔΣ εδώ και τώρα, να βάλει ορκωτό, για να υπάρξει μία εικόνα για το τι γίνεται  με την Επιχείρηση και με τα οικονομικά της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στην Τρίπολη, σχολιάζοντας ότι ο δήμαρχος άλλα έλεγε για τη διαχείρηση των απορριμμάτων μπροστά στον κ. Φλαμπουράρη και άλλα μπροστά στον κ. Τσίπρα.

Τι γίνεται με το Μεγαβούνι, ρώτησε τον δήμαρχο ζητώντας να του εξηγήσει τι πρόθεση έχει για το έργο.

Η μέθοδος ότι θα πάμε πιο ψηλά τον Άγιο Βλάση δεν πιάνει. Νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να μην βγάζεται μόνο κορώνες

Για το θέμα της ΚΕΔΗΤ και για το θέμα του ορκωτού, έχει λάβει απόφαση το Συμβούλιο, απάντησε ο κ. Παυλής στον κ. Σμυρνιώτη.

Υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου να βάλουμε ορκωτό και σε αυτό δεν διαφώνησε κανείς.

Ως προς το θέμα με τον Σκουρλέτη και τον Φλαμπουράρη, ο κ. δήμαρχος απάντησε ότι η ΣΔΙΤ δεν θα γίνει, παρά το γεγονός ότι ο Τσίπρας κατά το Αναπτυξιακό Συνέδριο είπε ότι θα γίνει.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

γιαννη ψαξε για ψηφοδελτιο γιατι μεχρι τα μεσα του 2019 μπας και δεν προλαβουν ολοι οι δικοι σου να ειναι παρων γιατι ολο τεκνα εχεις ρε μπαγασα για υποψηφιους!!!!!βαλε κανα καινουργιο ρε χριστιανε θελουμε να ψηφισουμε και δεν μπορουμε!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.