Σμυρνιώτης: Ο κόσμος σε λίγο θα γελάει με τα λεγόμενα του κ. Παυλή (vid)

Σμυρνιώτης: Ο κόσμος σε λίγο θα γελάει με τα λεγόμενα του κ. Παυλή (vid)

Φεβρουάριος 07, 2018 - 19:51
12 σχόλια

Τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του ΔΣ σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε μία μέρα μετά τη συνεδρίαση.

Ο κ. Σμυρνιώτης σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από το δήμαρχο κ. Παυλή για την υπογραφή της πρώτης φάσης του έργου προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων στη θέση Μεγαβούνι, επισημαίνοντας ότι αρχικά  έπρεπε να γίνει και μία μελέτη αναδάσωσης. Έπειτα, συνέχισε αφήνοντας αιχμές για τον κ. Παυλή και για τον τρόπο που χειρίστηκε τα διαδικαστικά.

Η κατάσταση ξέφυγε και ξεκίνησε να λέει διάφορες θεωρίες που αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα.Ας σοβαρευτεί ο κ. Παυλής κι ας σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σμυρνιώτης σχολίασε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης από το οποίο αποχώρησε με την παράταξή του ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που ο κ. Κακλαμάνος πρόεδρος του ΔΣ διαχειρίστηκε τη συνεδρίαση, μη δίνοντας τον λόγο στους συμβούλους.

Έπειτα, προκάλεσε τον κ. Παυλή όταν σε έναν χρόνο θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση, να λέει ό,τι θέλει για τη διαχείριση των απορριμμάτων και για τον Άγιο Βλάση.

Ο κ. Παυλής δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι λέει και εξαπολύει απειλές.

Συνεχίζοντας, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε ότι η κατάσταση στον Δήμο Τρίπολης δυστυχώς είναι τραγική καθώς δεν γίνονται έργα.

Όσον αφορά στο φυσικό αέριο και στα λεγόμενα του δημάρχου, πρότεινε στον δήμαρχο να κοιτάξει την προμελέτη που ο ίδιος είχε κάνει ως δήμαρχος για το φυσικό αέριο.

Κλείνοντας, κατήγγειλε τα όσα είπε ο κ. Παυλής για τον ΟΣΕ και για το 11 το Σύνταγμα Πεζικού περί αξιοποίησης αυτών των δομών αναφέροντας ότι αυτά μπορούν να γίνουν μόνο αν ξεκινήσει να υποστηρίζει ότι υπάρχουν επενδυτές, όπως έλεγε προεκλογικά.

Τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης κάλεσε τον κ. Παυλή να κάνει σωστούς χειρισμούς για την επιδιόρθωση των κατεστραμμένων από λακκούβες ο δρόμων.

Ο κόσμος σε λίγο θα γελάει με τα λεγόμενα του κ. Παυλή

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Ο κόσμος σε λίγο θα γελάει με τα λεγόμενα του κ. Παυλή


12 Σχόλια

21:05 Εσύ βλαχάκο ετοίμαζε από τώρα το λαδάκι, για να σου γλιστρήσει πιο εύκολα στις εκλογές και να μην τσούξει...

Για την θαλασσα που θα φαιρει στην πλατεια Αρεως δεν εχει πει ακομα ο Μητσος.Ευκολο φυσικα θα βρει κινεζους επενδυτες και με φυσικη ροη απο το Αστρος θα φτανει το νερο στην πλατεια.Απλα πραγματα και εφικτα.

δεν ξερω αν σε λιγο ο κοσμος θα γελαει με παυλη,αλλα τοσα χρονια γελαει με σενα γιαννακη !!!!!!!!!!!!!!!!! και το βραδυ των εκλογων θα γελασει ακομα περισσοτερο

Για κλάματα και ψυχοφαρμακα είμαστε, γέλια θα είχαμε άμα κουνιοσασταν να τον ρίξετε μια ώρα αρχιτερα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.