Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής μοιάζει με «εξωγήινο» που δεν ξέρει τι να κάνει στον Δήμο (vid)

Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής μοιάζει με «εξωγήινο» που δεν ξέρει τι να κάνει στον Δήμο (vid)

Μάιος 03, 2018 - 19:54
9 σχόλια

Τα όσα έγιναν και συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης θέλησε να σχολιάσει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Όπως ανέφερε, τα ερωτήματα που θέτει η παράταξή του δεν απαντώνται με την διοίκηση να επιλέγει να κάνει 30λεπτους  μονολόγους σε συνεντεύξεις αργότερα.

Ο κ. Παυλής πρέπει να καταλάβει ότι ένα μεγάλο μέρος της θητείας του έχει τελειώσει και δεν έχει κάνει τίποτα για τον Δήμο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι.

Επίσης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «εξωγήινο» τον κ. Παυλή, αναφέροντας ότι  δεν κατάλαβε γιατί ήρθε και τι πρέπει να κάνει για τον δήμο.

 Μεταξύ άλλων, ο κ. Σμυρνιώτης έθεσε  ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με έργα που δεν γίνονται.

«Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για ασφαλτικά έργα δώσαμε εμείς ως διοίκηση στον Δήμο Τρίπολης,  ενώ η παρούσα δημοτική αρχή έχει λάβει χρήματα για ασφαλιστικά από τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα»

Καινοφανείς  οι θεωρίες του κ. Παυλή

Επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας έθιξε το ζήτημα των παιδικών σταθμών.

Ο ένας πέταγε το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλον για το ζήτημα των παιδικών σταθμών

Τέλος, ο κ.Σμυρνιώτης επεσήμανε για ακόμα μία φορά την αδράνεια της δημοτικής αρχής.

Ας καταλάβει ότι κάτι πρέπει να κάνει.

 

Ακολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής μοιάζει με «εξωγήινο» που δεν ξέρει τι να κάνει στον Δήμο


9 Σχόλια

Μιλάνε όλοι μιλάς και εσυ ρε Γιαννάκη που χαζολογάς όλη την ώρα... ειναι δυνατών ούτε στη συνεντεύξεις τύπου δεν είσαι σοβαρός

@23:30 Επίσης αναρωτιέμαι πώς είναι "δυνατών" να σχολιάζουν αστοιχείωτοι σαν και του λόγου σου. Κάτι τέτοιοι ψηφίσατε τον Παυλή δήμαρχο και η πόλη έχει πάει 1000 χρόνια πίσω...

Εχετε δει την ελληνική ταινία ο Ψευτοθόδωρος? Εδώ στην Τρίπολη πρέπει να γυρίσουμε άλλη ταινια ο ΨευτοΜήτσος !!!

δεν ξερω για τον παυλη γιαννακη,προβλημα του,αλλα εσυ δημαρχος ΔΕΝ ξαναβγαινεις ,παρτο χαμπαρι,πλησιαζει ο καιρος,εχεις να ριξεις κλαμααααααααααααααααα

Εσύ έκανες έργα γιατί στα είχε όλα έτοιμα ο Κοτσιάνης Αλλά ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντα αχαρίστου.

Όλα έτοιμα τα είχε ο Κοτσιάνης αλλά αν δεν έβγαινε το 2010 ο Σμυρνιώτης η Πλατεία Άρεως θα ήταν ακόμα ...βιότοπος με πάπιες και νερόκοτες και η Πετρινού πάρκιγκ αγροτικών και φοτροταξί!!!

Tα αδέσποτα σκυλιά έχουν γίνει πάρα πολύ επιθετικά, την επιθετικότητα την ενισχύουν και αυτοί που τα τα ταϊζουν και τα περιθάλπτουν καί μάλιστα ακόμη και την νύκτα όπως η γνωστή κυρία της Πλατείας Άρεως, πάρα πολλοί συμπολίτες μας έχουν δεχθεί επιθέσεις παρουσία αυτής της κυρίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.