Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής είναι ειδικός στις κωλοτούμπες (vid)

Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής είναι ειδικός στις κωλοτούμπες (vid)

Δεκέμβριος 19, 2017 - 19:37
11 σχόλια

Μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης εξαπέλυσε επίθεση στον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή τόσο για τον τρόπο που διοικεί τον δήμο όσο και για το μηδενικό έργο που, όπως ανέφερε, προσφέρει στον τόπο.

Με αφορμή την ψήφιση του τέταρτου προϋπολογισμού της διοίκησης του Παυλή ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε ότι δεν έχει γίνει κανένα έργο εκτός από το Μαντζούνειο το οποίο και ευελπιστεί να προχωρήσει. Μεταξύ άλλων έθιξε το θέμα με το καταφύγιο αδέσποτων το οποίο έχει «παγώσει», ενώ ο Δήμος Τρίπολης πληρώνει μίσθωμα εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος που μας καταγγέλλει, αποδεικνύεται γυμνός, τον ξέραμε αλλά δεν περιμέναμε να φτάσει σε αυτή την κατάντια τον Δήμο.

Γνωρίζαμε ότι δεν γινόταν τίποτα τόνισε, αναφέροντας ότι ο κ. Παυλής είναι ειδικός στις κωλοτούμπες. 

Εμείς κάναμε έργα τα οποία έχουν μείνει, κάναμε έργα πνοής στην Τρίπολη και στους οικισμούς. Έγιναν έργα υδροδότησης. Έργα οδοποιίας. Άλλαξε όψη το κέντρο της Τρίπολης.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας να του δοθεί το δικαίωμα να διαχειριστεί μόνος του τα απορρίμματα:

«Τώρα κατάλαβε ότι δεν έχει την αρμοδιότητα; Μακάρι να την πάρει να δούμε τι θα γίνει. Κάθε μέρα που περνά ο Δήμος κάνει βήματα οπισθοχώρησης».

Τέλος, ανέφερε ότι ο δήμαρχος δημιουργεί εχθρούς δεξιά και αριστερά, κατηγορώντας τον ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα από τη διοίκηση του Δήμου.

Ας κάνει απολογισμό. Ελπίζω τον επόμενο χρόνο, τελευταίο της διοίκησης Παυλή, να δούμε μια σωστή διαχείριση και ας μην είναι ο Δήμος στα δελτία ειδήσεων όπως με τις γελοιότητες του θησαυρού και με το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής είναι ειδικός στις κωλοτούμπες


11 Σχόλια

Μήτσο, όλοι έχουμε αντιληφθεί πως είσαι μυθομανής, και σε κάποιους αρέσει να παραμυθιαζόνται απο εσένα προφανώς διότι τους αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ρε Μήτσο, μήπως ξανα-εξασφάλισες και τα χρήματα για τα υπόγεια πάρκινγ, την αψίδα, το νέο Διοικητήριο, την διάνοιξη της οδού Μπακοπούλου, το δρόμο του Πανεπιστημίου, το καταφύγιο των αδέσποτων και την διαχείριση στο Μεγαβούνι; Και για αυτά τα ίδια μας έλεγες.

Να μου το θυμηθείτε , ο Μητσος τον τελευταίο χρόνο της θητείας του θα αρχίσει τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ και στο τέλος θα μας πει: " Δεν πρόκαμα γιατί πάλι φταίγαν οι άλλοι, ψηφιστε με και ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ τα προκάμω... "

Το μόνο που μας απομένει να κάνουμε μέχρι να ξεκουμπιστεί ο Μήτσος ο τιτανοτεράστιος είναι να μην υποκύψουμε στην παρακμή του.

Απο έγκυρες πληροφορίες έμαθα οτι ο Παυλής ετοιμάζει μέχρι το τέλος της θητείας του και μετρό από πλατεία Αρεως μέχρι του Αγιο Βασίλιε ρει.

Ο Μήτσος περιμένει τον τελευταίο χρόνο θητείας για να βγάλει τις λύσεις απο το τσεπάκι του!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.