Σμυρνιώτης: Ο Δήμος Τρίπολης «οραματίζεται» μόνο τα «μεγάλα» - αλλά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου...

Σμυρνιώτης: Ο Δήμος Τρίπολης «οραματίζεται» μόνο τα «μεγάλα» - αλλά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου...

Ιούλιος 08, 2018 - 18:44
14 σχόλια

Σχόλιο του πρώην δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη για το γήπεδο της Τεγέας:

"Σήμερα στο γήπεδο της Τεγέας. Ένα έργο που έπρεπε να είχε τελειώσει ο Δήμος Τρίπολης τουλάχιστον από το 2015, ξεκίνησε και ευτυχώς ολοκληρώνεται τρία χρόνια μετά - όχι βέβαια από τον Δήμο που ασχολείται ή μάλλον "οραματίζεται" μόνο τα "μεγάλα" - αλλά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου..."

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Ρε στενοχώριες από τους πάσης φύσης άχρηστους δημοτικούς "παράγοντες" που το έργο το ..."αμόλησαν" για να το φτιάξει - με καθυστέρηση βέβαια τεσσάρων και πλέον ετών - άλλος φορέας!!!

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΟΗΤΕ

Το εργο με υπογραφη Σμυρνιωτη και Ψυχογιου Βασιλη ξεκινησε το 2014 με προοπτικη οτι μεσα σε εξι μηνες θα ειχε τελειωσει. Μετα απο τεσσερα χρονια το ανελαβε η περιφερεια αφου πρωτα το παραχωρησε ο Παυλης . Ετσι δηλωσε και επισημως την ανικανοτητα του ως διοικηση να φερει σε περας ενα εργο που ηταν ολα ετοιμα.

Εννοείς τις φωτογραφίες από τα έργα που πραγματικά υλοποίησε στη πόλη και τα χαιρόμαστε όλοι?

Ποια έργα ρε ανόητοι εκανε ο Γιαννακης?Ενα μηδενικό στο τετράγωνο. Δεν ειναι τυχαίο που κάθε φορά να φωτογραφίζεται σε έργα άλλων!!! Με τι λεφτά ρε ΓΙΑΝΝΑΚΗ θα το έφτιαχνες? Άντε απο εκει που σε είχαμε ψηφίσει κάποτε κιόλας!!

Σωπαστε παιδια ερχεται ο Σωτηρας της Πολης δια της οδου των Παρα - Βλαση. Αυτη ειναι η προταση της ΝΔ για την Τριπολη.

Ο Σμυρνιώτης να δείτε πόσο θα γλεντάει όσο πλησιάζουν οι εκλογές και η "αποκαθήλωση" των άχρηστων που μας διοικούν και αυτών που τους στήριξαν και τώρα τους "αντιπολιτεύνται"!!!

Πόσο καρφώνεστε τα 2 ζαβά κυρίως που πιάνετε το πληκτρολόγιο και λιβανίζετε τον γιαννάκη κάθε φορά

Πολύ κακό λεξιλόγιο κάνουν χρήση τα τρολάκια των πολιτικών δημοτικών αντιπάλων,λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει,παιδιά! Σας βλέπουν & οι ψηφοφόροι σας, θα σας μαυρίσουν με αυτά που γράφετε.....

παιδια δεν τον γλενταω καθολου το γιαννακη,να προσεχετε τι γραφετε ,χρηστος (ενας απο ολους)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.