Σμυρνιώτης: Ας καταλάβει ο κ. Παυλής ότι εκπροσωπεί όλους τους πολίτες (video)

Σμυρνιώτης: Ας καταλάβει ο κ. Παυλής ότι εκπροσωπεί όλους τους πολίτες (video)

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 19:58
36 σχόλια

Τι απάντησε ο Σμυρνιώτης στους χαρακτηρισμούς «σφουγγοκωλάριος»

Μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ.  Γιάννης Σμυρνιώτης  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία έκανε ένα μικρό απολογισμό για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής με το θέμα των απορριμμάτων στη δική του θητεία αλλά μίλησε και για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στην περιοχή της ΒΙΠΕ και συγκεκριμένα στο βιολογικό καθαρμό.

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης θέλοντας να ενημερώσει τους δημότες σχετικά με το πώς φτάσαμε σε αυτή την υπόθεση μίλησε για το 2011 και για το πώς παρέλαβαν το δήμο μαζί με μια δικαστική απόφαση που τελεσίδικα έκλεινε το Πλάτωμα. Μεταξύ άλλων ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε και για την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης για την μεταφορά 11.000 τόνων αστικών απορριμμάτων στην Φυλή, αλλά και για τους 4.000 περίπου τόνους που άφησαν «προίκα» στη νυν δημοτική αρχή.

Επίσης μίλησε για τη λύση μεταφόρτωσης των απορριμμάτων στον μισθωμένο χώρο της Αγίας Τριάδας μέχρι τον Ιούνιο όπου και θα δοθεί η οριστική λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων από την περιφέρεια, λύση την οποία δεν δείχνει να συνεχίζει ο κ. Παυλής.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε και για τα γεγονότα της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου τα οποία διαδραματίστηκαν λίγες ώρες πριν στον βιολογικό καθαρισμό του δήμου. Δείτε ΕΔΩ

Συνεχίζοντας ανέφερε τον προβληματισμό του ο οποίος είχε να κάνει με την επιμονή του κ. Παυλή να μην θέλει να μεταφορτωθούν τα απορρίμματα στην Αγία Τριάδα αλλά να μένουν στους δρόμους του δήμου με την ζέστη να κάνει ανυπόφορη την μυρωδιά στους δρόμους της πόλης.

Τελικά η νομιμότητα φαίνεται να είναι μόνο στα λόγια

Ο πρώην δήμαρχος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου κ. Παυλή στο βιολογικό.  Δείτε ΕΔΩ

Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι, τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης, ο κ. Παυλής πρέπει να καταλάβει ότι είναι δήμαρχος και ότι εκπροσωπεί όλους τους πολίτες.

Επέστρεψε τον χαρακτηρισμό «σφουγγοκωλάριους» στους δικούς του συνεργάτες οι οποίοι όπως είπε βρέθηκαν στον βιολογικό πριν από τον ίδιο. Όσο για τον χαρακτηρισμό «γάτος» όπως τον αποκάλεσε ο κ. Παυλής είπε «αυτός πριν έστειλε τους λαγούς του». Επιτέλους ας σοβαρευτεί ανέφερε, απευθυνόμενος στον κ. Παυλή, είναι δήμαρχος και η πόλη και οι πολίτες δεν δέχονται άλλα πειράματα στις πλάτες τους.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Ας σοβαρευτεί λοιπόν ο κ. Παυλή


36 Σχόλια

ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ? ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΓΜΆΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ?? ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ??????

Γιάννη τόσο πολυ σε πείραξε που απο προεδρος του ΦΟΔΣΑ δεν βγήκες ούτε μέλος;;;;;; Τι θα πει η ***;;;Ε;;;;

δεν μας είπες γιατί προτίμησες να παει η πόλη σε κατάσταση εκτατής ανάγκης απο το να κάνεις ένσταση στην απόφαση για το πλάτωμα ...

Γιατί η παράταξη Τζιούμη- Κοτσιάνη που ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχαν κάνει καμία ενέργεια με αποτέλεσμα ο σύλλογος Φιλικών να έχουν πάρει τελεσίδικες αποφάσεις από τον Άρειο Πάγο , αποφάσεις που δεν ανατρέπονταν. Γι΄αυτό ο Σμυρνιώτης άφησε να εννοηθεί ότι ο Κύριος Τζιούμης που ζητούσε αυτοκριτική προχθές στο συμβούλιο, έπρεπε να κάνει πρώτα ο ίδιος την αυτοκριτική του.

Ο Σμυρνιώτης το έχει πάρει απόφαση ότι δεν είναι δήμαρχος. Επειδή όμως αγαπάει την πόλη του για την οποία αγωνίστηκε νυχθημερόν επί 3,5 χρόνια με πολιτικό και πολλές φορές προσωπικό κόστος, δεν πρόκειται να αφήσει τον Παυλή να διαλύσει τα πάντα. Ετσι πρέπει να κάνουν όλοι οι πολιτικοί άνδρες και οι βουλευτές και όλοι αυτοί που εκπροσωπούν αυτόν τον τόπο.

Για άλλη μια φορά ο Κος Παυλής έδειξε την εμπάθειά του στο πρόσωπο του κυρίου Σμυρνιώτη , καθώς και το φόβο του απέναντι στις γνώσεις του. Εβαλε στο ΦΟΔΣΑ την κυρία Γιαννούλη , που είναι άσχετη με το αντικείμενο και που τις περισσότερες φορές θα είναι στην Αθήνα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια δηλαδή, ξεφορτώθηκε το Σμυρνιώτη και έβαλε την Αντωνία που μπορεί να την ελέγχει και να την κάνει ότι θέλει. Αυτό και μόνο δείχνει ότι θέλει να δρα μόνος του με την εταιρία που έχει με το συνέταιρό του...

αν ανοιγε το πλατωμα φιλτατε θα επρεπε να πληρωνουμε ολοι περιπου 7000 ευρω την ΗΜΕΡΑ. να μη λεμε οτι θελουμε αυτο δεν θα ηταν δυνατο για τον δημο. ο σμυρνιωτης εκανε τα αδυνατα δυνατα να ειναι η πολη χωρις σκουπιδια και το καταφερε για 1,5 χρονο αψογα. ο παυλης δεν καταλαβαινω γιατι μας ταλαιπωρει και δεν μαζευει τα σκουπιδια και να τα παει στην αγια τριαδα. τα συμφεροντα των φιλων του ταλαιπωρουν μια ολοκληρη πολη. τα σκουπιδια στο σπιτι του και στο γραφειο του. αυριο κιολας

Ο κύριος Σμυρνιώτης διευκρίνησε στη συνέντευξή του ότι ο χώρος στην Αγία Τριάδα αρχικά ήταν δωρεάν. Αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μίσθωση λόγω των καταγγελιών που του έκανε ο Κος Παυλής. Ο Κος Παυλής γιατί δε λέει ότι σε οποιοδήποτε χώρο και να πάει αυτός θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και την Αγία Τριάδα? Αρα ποιός ο λόγος να πληρώνει διπλά χρήματα? Και στο Τουρκοδέντρι να πάει τα έξοδα για να φτιαχτεί ο χώρος εκεί και να έχουν πρόσβαση τα αυτοκίνητα δηλ. δρόμοι , ράμπες , νερά κ.τ.λ. είναι διπλάσια. Απλά ο κύριος Παυλής ***. Τι κάνει νιαου, νιαου κύριε Παυλή στα κεραμίδια?

Και ένσταση έκανε ρε ... χασοδίκη αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε με την 2973/2010 απόφασή του (επί Κοτσιάνη) ακυρώσει όλες τις αδειοδοτήσεις για το Πλάτωμα και με βάση αυτή οι κάτοικοι έβγαλαν την απόφαση των ασφαλιστικών που το έκλεισε οριστικά. Υ.Γ. Ο Σμυρνιώτης έκανε έφεση στα ασφαλιστικά μέτρα αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι γιατί το ΣτΕ είναι ανώτατο δικαστήριο.

Δημητρακη τι δεν καταλαβαινειςςςς.. ..???

σμυρνιωτάκια αν είχατε την μίση ενέργεια χαλάσει την εβδομάδα πριν τις 2 εκλογές απο οτι χαλάτε τώρα, δεν θα κλαίγατε.... τώρα είναι αργά ....

Βαρέθηκα τα ψέματα. Λέει ψέματα όταν λέει ότι όταν ανέλαβε υπήρχε τελεσίδικη δικαστική απόφαση για το Πλάτωμα. Η απόφαση που αναφέρει εκδόθηκε αρχές 2012, δηλ. μετά ένα έτος από τότε που ανέλαβε. Η απόφαση αυτή μπορούσε να προσβληθεί με αίτηση αναστολής και δεν τόκανε. Επίσης λέει ψέματα ότι συνέχιζαν τα σκουπίδια να πηγαίνουν στο Πλάτωμα για ένα έτος μετά την έκδοση της απόφασης, μόνο για 3-40 μέρες πήγαν. Θεωρώ εγκληματικό αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες, να μένουν τα σκουπίδια στην πόλη και ήδη το έχω δημοσιεύσει. Αλλά στα ψέματα θα απαντώ. Γκέ - κε;

Τώρα δεν κλαίνε οι δημότες για το δήμαρχο που βγήκε. Κανένας άλλος δεν κλαίει. Τα Σμυρνιωτάκια μάλλον γελάνε με αυτά που βλέπουν.

Φίλε η κακοήθειά σου δεν έχει όρια. Το γραφείο αυτό ο Σμυρνιώτης το έχει εδώ και 10 χρόνια. Δεν περίμενε να βγει δήμαρχος για φτιάξει γραφείο.

Γιάννη τους ενοχλεί που ακόμα έχεις σεβαστή άποψη για όλα, αλλά περισσότερο τους ενοχλεί ότι παντού σε βρίσκουν μπροστά τους !! Γελάει ο κόσμος όλος με αυτά που κάνουν

Φώτη , που είσαι που σε "κόφτει" το καλό της πόλης; Κυνηγάς τραπεζοκαθίσματα;

Ο κύριος Σμυρνιώτης απαντάει με στοιχεία και νόμους. Ο Παυλής δεν πείθει που προσπαθεί με βαριά και μεγάλα λόγια να κοροιδέψει και να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

ΑΠΟΡΙΑ 1η: Τελικά κ. Σμυρνιώτη από ποίον ενημερωθήκατε για την μεταφόρτωση στην ΒΙ,ΠΕ? Από πολίτες ή από τον κ. Τασιγιαννάκη? ΑΠΟΡΙΑ 2η: Τελικά κ.Σμυρνιώτη , πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία ή ο κ.Τασιγιαννάκης? #Άλλα λέτε στη μεσημεριανή συνέντευξη και άλλα στην απογευματινή... #''Σφουγγοκωλάριος'': Μαθαίνουμε και νέες λέξεις! #Κατάντια ΓΑΤΑΚΙΑ!

Ο Φωτης ο Κωστας ο Θανασης και ο ανωνυμος πρεπει τελικα να ειναι το ιδιο προσωπο????????????

Το ότι ο κόσμος δεν αντέχει τη βρώμα και αρχίζει να διαμαρτύρεται δε σημαίνει ότι είναι παπαγαλάκια ή όπως αλλιώς τα λέτε. Πάμε το πρωί τα παιδιά μας στα σχολεία και βρωμάει ο τόπος. Δε ξέρουμε εάν το μεσημέρι που θα τα πάρουμε θα τα πάμε στο νοσοκομείο ή στο σπίτι. Ας καθαρίσουν τουλάχιστον τα σχολεία και ας τα πάνε όπου θέλουνε.

ρε γιαννακη τελικα θα μας πεις ? η ματαν ειναι ενταξει τωρα? το χωνεψε,η ειναι με τα χαπια ακομα?

ο ζαφειρηςδε βγηκε στο γυαλι να μας πεισει , μαλλον τους εχει βαλει στη γυαλα μαζι με τη ;;;;;;;και τον σπ.......... α ς προσεχατεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημήτρη, από το Τουρκοδέντρι που ήμουν μέχρι πριν δέκα λεπτά βλέπω το σπίτι μου στην άλλη μεριά του δρόμου, μαζί και το μισό Θάνα, αν εσύ πηγαίνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και βρωμάει ο τόπος, το ίδιο ακριβώς μπορώ να πω κι εγώ, γι' αυτό μη μας λες "ας τα πάνε όπου θέλουνε". Λύσεις υπάρχουν, που δεν θα επιβαρύνουν κανέναν. Θέλουμε να τις εφαρμόσουμε;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ , ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ , ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ , ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΥΛΗ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

KYΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΗΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΝΟΜΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ.

Γεια σου ρε Μητσο με τα επιθετα σου ,τι προσπαθεις να κανεις να πολωσεις το κλημα μετεκλογικα για να θολωσεις τα νερα και να δρασεις οπως ξερεις καλα εσυ και οι κολητοι σου που παντα κολυμπατε σε θολα νερα για να κρυβεστε?Ξεπερνα πια τις τακτικες του παλαιομοδιτικου ΠΑΣΟΚ του 80 δεν περνανε πια ξυπνησε ο κοσμος.

Ο Γιάννης θα είναι εδώ και θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα αυτής της πόλης. Εάν νομίζουν κάποιοι ότι θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν την Τρίπολη ανενόχλητοι , είναι γελασμένοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.