Σμυρνιώτης: Καλό θα ήταν ο δήμαρχος να αναλαμβάνει τις ευθύνες του

Σμυρνιώτης: Καλό θα ήταν ο δήμαρχος να αναλαμβάνει τις ευθύνες του

Οκτώβριος 24, 2016 - 21:06
1 σχόλια

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης συνεδρίασε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, απόντος του δημάρχου Δημήτρη Παυλή. Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης στα προ ημερησίας διάταξης θέματα αναφέρθηκε στην επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου Δημήτρη Τυροβολά, λέγοντας:

«Είδε το φως της δημοσιότητας μια επιστολή παραίτησης αντιδημάρχου προς τον κ. Παυλή, αναφέροντας τους λόγους που γνωρίζει ο ίδιος ο κ. δήμαρχος. Νομίζω ότι η θέση του αντιδημάρχου και οι σχέσεις με τον κ. Παυλή έχουν να κάνουν με δημόσια πράγματα και αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουν». Στη συνέχεια, παρακάλεσε τον κ. Τυροβολά να πει πού βρίσκεται αυτή η διαφορά με τον δήμαρχο.

Ακολούθως, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε ότι ο κ. Ταλούμης εκλήθη ως εντεταλμένος Καθαριότητας στις 22 Οκτωβρίου 2016 από το Αστυνομικό Τμήμα για να δώσει εξηγήσεις για μια καταγγελία στις 15 Απριλίου του 2014, από το τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, ότι βρέθηκαν κάποια απορρίμματα στον Βιολογικό. «Ελπίζω να μην έχει φύγει έγγραφο από το γραφείο του δημάρχου», είπε ο κ. Σμυρνιώτης, «το οποίο να αναφέρει ότι ο κ. Ταλούμης είχε κάποια σχέση. Είχατε αναλάβει ήδη εσείς τη διοίκηση».

Καλό θα ήταν ο δήμαρχος να παίρνει τη ευθύνη και όχι να στέλνει τον κ. Ταλούμη.

Κλείνοντας, ρώτησε για το τι θα γίνει στην ειδική συνεδρίαση του ΔΣ που έχει να κάνει με τα οικονομικά θέματα του Δήμου Τρίπολης.

Θα κριθούν πολλά και θα αποκαλυφθούν ακόμα πιο πολλά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΑΛΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΜΦΩΑΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ..... ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.