Σμυρνιώτης: Η Αποκεντρωμένη έπρεπε να έχει θέσει σε αργία τον Παυλή

Σμυρνιώτης: Η Αποκεντρωμένη έπρεπε να έχει θέσει σε αργία τον Παυλή

Ιανουάριος 26, 2017 - 20:01
17 σχόλια

Δύο χρόνια ξέχναγε να στέλνει οικονομικά στοιχειά της ΚΕΔΗΤ στο οικονομικό παρατηρητήριο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση, κάνοντας σκληρή κριτική στον τρόπο διοίκησης του κ. Παυλή.

Για τις ακυρώσεις αποφάσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου είπε:

Η γραφικότητα του κ. Παυλή δεν έχει ταβάνι.

Προχθές βράδυ στο Δ.Σ. απειλούσε τα στελέχη της Αποκεντρωμένης με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα διαλαλούσε ότι έχει ενημερώσει τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης  για υπαλλήλους που  τον ''πολεμάνε'' και άλλες αερολογίες, εκφράζοντας  απόλυτη βεβαιότητα για τη νομιμότητα της κανονιστικής. «Χθες σε έκτακτη Οικονομική Επιτροπή ανέθεσε σε δικηγόρο με κόστος για το Δήμο 992 ευρώ να γνωμοδοτήσει αν πρέπει ή όχι να ασκήσει προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/20006 κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης που ακύρωσε την Κανονιστική».

Κανονικά η Αποκεντρωμένη θα έπρεπε να τον έχει θέσει σε αργία γιατί για δυο χρόνια ξέχναγε να στέλνει οικονομικά στοιχειά της ΚΕΔΗΤ στο οικονομικό παρατηρητήριο, με αποτέλεσμα να συγκαλύπτονται οι συνεχείς αρπαχτές από το ταμείο

«Ο άνθρωπος είναι «άπαιχτος».  Τόσο σίγουρος για τη νομιμότητα αλλά ζητάει και τη γνωμοδότηση για να μη ξεφτιλιστεί για μια ακόμα φορά στην Επιτροπή.
Όσο για τις απειλές στην Αποκεντρωμένη τι να πω: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!».

Για το ζήτημα των απορριμμάτων, ο κ. Σμυρνιώτης υπογράμμισε:

«Βλέποντας ότι δεν συγκεντρώνει τις απαιτούμενες ψήφους, απέσυρε τις και πάλι απευθείας αναθέσεις αποκομιδής. Η μια ομάδα αναθέσεων αφορούσε αποκομιδή ανακυκλώσιμων από τις λοιπές Δ.Κ. πλην Τρίπολης με κόστος 100.000 για 11 μήνες».

Να μαζέψει το πανηγύρι που συμβαίνει με τα ανακυκλώσιμα.

«Μήπως είναι ώρα να μας πουν –με επίσημα παραστατικά– πόσους τόνους ανακυκλώσιμα παρέδωσαν οι εργολάβοι τους πέρυσι στο ΚΔΑΥ γιατί μου φαίνεται ότι το κόστος ανά τόνο είναι τέτοιο που το όποιο κόστος διαχείρισης –προσωρινής, οριστικής, κεντρικής, αποκεντρωμένης– ωχριά μπροστά του».

Για το ζήτημα του Βοσυνιώτειου:

«Για τρίτη συνεχή χρονιά κοροϊδεύει εργαζόμενες και Διοίκηση αφού και πάλι δεν προβλέπεται ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο στον Π/Υ του Ιδρύματος.  Βέβαια ο πρόεδρος, παλιός συνεργάτης μου και εν συνεχεία υβριστής μου και μάρτυρας εναντίον μου σε Αστικό Δικαστήριο, γιατί στο αντίστοιχο Ποινικό, δεν τόλμησε να εμφανισθεί, κάτι ψέλλισε ότι ο κ. δήμαρχος του έχει υποσχεθεί για αργότερα κάποιες 40.000 που όμως φέτος δεν έχουν καθόλου εγγραφεί στον Π/Υ».
Κοροϊδεύει τους εργαζομένους και δεν δίνει ούτε ένα ευρώ.

Επισημαίνω ότι εμείς σε λιγότερο χρονικό διάστημα είχαμε επιχορηγήσει το Βοσυνιώτειο με 140.000 ευρώ
 

Ως προς το γήπεδο της Τεγέας, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε:

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε σαν δημοτική αρχή έπεσε στο κενό, καθώς η νυν δημοτική αρχή δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα εύκολο έργο για το οποίο είχαμε εξασφαλίσει 100.000 ευρώ, από τα ανταποδοτικά της εμποροπανήγυρης».
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης για Παυλή: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης


17 Σχόλια

γιαννακη ξεχνας το σημαντικοτερο,αργια εστειλε εσενα ο λαος της τριπολης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτον που θες να υποβιβασεις λεγοντας τον γιαννακη ειναι αυτος που εκανε εργα σε αυτην την πολη και που τωρα με τον βλαχο Μητσο καθε μερα κοιταμε εαν η πολη ειναι στην θεση της και δεν την εχει δωσει σε κανεναν επενδυτη.

Το ειρωνικο γιαννακη ειναι γιατι δεν μπορεις να του προσαψεις κατι αλλο η γιατι σε βαλανε να το γραψεις?

Εμενα το γιαννακη για τον Σμυρνιωτη δεν με ενοχλει, δεν ξερω ομως εαν σε ενοχλει η λεξη ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που λεει ολοι η πολη για τον δικο σου

Η παράταξή σου Μητσάκο δεν φτάνει τον ΓΙΑΝΝΗ ούτε στο μικρό του δακτυλάκι. Ας μην βρισκόντουσαν οι άλλες παρατάξεις, που πήραν στον λαιμό τους την πόλη και τα περίχωρα, να σε στηρίξουν και θα κοίταζες τον Δημαρχιακό θώκο από την τρύπα του μακαρονιού. Θα σε μνημονεύουν οι δημότες ως τον πιό άχρηστο Δήμαρχο που πέρασε ποτέ από την πόλη.

@Anonymous Παρ, 27/01/2017 - 00:00 Πάλι καλά και ευτυχώς να λες που τον στείλατε στον αγύριστο, γιατί αν κρίνουμε το μορφωτικό επίπεδο αυτών που ψηφίσατε τον Παυλή, δεν είστε άξιοι ούτε μια λάμπα να βιδώσετε...Θέλετε και οδηγίες χρήσης...Ουστ, τραχανοπλαγιές, σπίτια σας! 2,5 χρονάκια έμειναν, ξέρεις πόσο γρήγορα περνάνε;

Ο ένας είναι πιο άχρηστος από τον άλλο. Όπως το Γιαννάκη ετσι και τον Μήτσιο θα τον στείλει ο λαός στα αγύριστα

Όταν ο Μήτσος κλείσει την πρώτη γούβα ειδοποιείστε μας. Οι δε εξισώνοντες Σμυρνιώτη και Παυλή ας αναπολούν τη βραδιά που πήγαν κάτω από την εξέδρα του Μήτσου για να τον στηρίξουν που θα "αναμόρφωνε" το Δήμο. Προς το παρόν όμως ας βολευτούν με την αναμονή "κεφαλαίων" που "ΘΑ" φέρει όχι από την Τράπεζα της Ανατολής αλλά από Τράπεζα της Άπω Ανατολής - κάτι φούμαρα για λεφά από την Κουάλα Λουμπούρ κυκλοφορούν τελευταία. Δηλαδή "τύφλα νάχει" ο Σώρας.

7.35 α γεια σου.2.5 χρονακια ειναι πολλα ακομα? και εχουμε μελλον να μη ξεχνιωμαστε !!!!!!!!!!!!αλα θα συμφωνησω με τον 7.47 Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΡΧΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ...........................ολοι για να βολεψουν τους δικους του ειναι ΟΛΟΙ

Γιάννη μου, παρακολουθώ ότι η μόνη και αποκλειστική δραστηριότητα που έχεις από τις εκλογές έως σήμερα και θα έχεις μέχρι και τις επώμενες εκλογές είναι το να παρακολουθείς και να επικρίνεις τις ενέργειες του Παυλή. Και μπορεί να έχεις και δίκιο. Πλην όμως αυτή η δραστηριότητα δεν βγάζει μεροκάματο και επειδή δεν γνωρίζουμε εάν θα είσαι ο επώμενος Δήμαρχος έχεις τουλάχιστον φροντίσει να μπαίνεις στο ταμείο ανεργείας;

Ας ειναι "καλα" κατι συμπλεγματικοι μπαστουνοβλαχοι, που ψηφισαν Μητσο απο το κομπλεξ και τη ζηλια τους που ο Σμυρνιωτης δεν τους εφτιαξε στο χωριουδακι τους....Πετρινου και....Αρεως? Ας φανε σκ@@@ τωρα.

Μάλλον απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Μητσάρας σας την έφερε και ξανακατεβαίνει παρακολουθείς μόνο την δραστηριότητα του Γιάννη που έχει σχέση με τα Δημοτικά.

ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ψάχνεις με κάθε τροπο να δημιουργήσεις προβλήματα στον Παυλη. Σε έχουμε καταλάβει ομως και για αυτο οι πολίτες σε στείλαμε σε αργία... ΙΣΟΒΙΑ......

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ 140000 ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΟΤΕΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΝΤΑΒΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ :ΣΆΒΒΑΤΟ 28/1/2017-18:02 , ΤΑ 140000 ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΤΟ ΙΚΑ, ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠ@.... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

Ανωνυμε 30/1/2017 09:21 Ποσα χρωσταγε ο παιδικος τοτε δηλαδη που 140000 πηγαν σε οφειλες για πες μας; Βγηκες να παπαγαλισεις για να πεις την βλακεια σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.