Σμυρνιώτης: Χάσαμε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση για λίγα ευρώ

Σμυρνιώτης: Χάσαμε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση για λίγα ευρώ

Φεβρουάριος 26, 2019 - 21:06
19 σχόλια

Πάνω από 8500 επισκέπτες θα βρίσκονταν στην Τρίπολη

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης έθεσε υπόψη του Σώματος μια τοποθέτηση που ακούστηκε από τον δήμαρχο, ο οποίος, όπως είπε, επετέθη στους επαγγελματίες της πόλης, λέγοντας ότι χάνει η πόλη μας ένα πρωτάθλημα κολύμβησης και 8.500 επισκέπτες για μια διαφορά 4 ευρώ στην προσφορά που κατέθεσαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, οι οποίοι δεν συμφνούσαν να μειώσουν τις τιμές τους.

Μπορούσαμε κάλλιστα αυτά τα 4 ευρώ να τα δώσουμε με δική μας απόφαση. Είναι αδιανόητο να πετάμε τέτοιες ευκαιρίες.

Ο κ. Σμυρνιώτης υπολογίζοντας με ρεαλιστικούς όρους τους επισκέπτες έκανε λόγο για 1.500 άτομα, δηλαδή αν ο Δήμος πλήρωνε αυτή τη διαφορά των 4 ευρώ, θα ήταν συνολικά μια δαπάνη 6.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, μίλησε για νέκρωμα και απαξίωση του Δήμου, καθώς και αυτές τις απόκριες θα γίνει μόνο το καρναβάλι στο Κακούρι.

Οι Απόκριες έχουν πεθάνει στην Τρίπολη.

Απαντώντας ως προς το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, ο κ. Καραλής είπε ότι οι ξενοδόχοι ήταν ανένδοτοι και δεν χαμήλωναν τις τιμές για 4 ευρώ, και ότι ο κ. Δημήτρης Σαρακατσάνης, ΓΓ Ομοσπονδίας Κολύμβησης Ελλάδος, ζήτησε 40.000 ευρώ για να διοργανωθεί το πρωτάθλημα στην Τρίπολη, «προσφορά» που ο Δήμος αρνήθηκε.


19 Σχόλια

Ο Dr Galaxy μόνο θεωρίες ξέρει να πουλάει. Οφειλε να έχει έλθει σε επαφή και συνεργασία με το Δήμο

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΓΓ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΤΣΙ 40000 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ;ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Τα 148.000.000 είναι χρήματα υποθετικά. Για 7 ημέρες στην Τρίπολη θα κυκλοφορούσαν 3000 άτομα . Θα είχαμε περίπου το 10 % των συνολικών διανυκτερεύσεων στην Αρκαδία και σε χρήματα που θα έπεφταν στην πόλη γύρω στο 1100000. Η πόλη χρειάζεται μια νέα ηγεσία με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

ειναι δυνατον να χανουμε 8500 επισκεπτες λογω 6500??1 ευρω να αφηνε ο καθενας στο περιπτερο ηταν κερδος για την πολη.Καλα το καρναβαλι στο κακουρι δεν το αναφερω καν.ολες οι πολεις προσπαθουν να κανουν κατι καλο για να υπαρχει κινηση στην πολη τους εμεις το πηγαμε στο κακουρι.φερτο κ στο χωριο μ αν ειναι.περιμενεις να γεμισουν ξενοδοχεια και μαγαζια για τον τουρισμο που θα εχει το καρναβαλι στο κακουρι.οτι και να πεις....

το καρναβαλι στο κακουρι γινετε 6-7 χρονια επι σμυρνιωτη...το καρναβαλι στο κακουρι το διοργανωνουν κακουραιοι...η τριπολη μπορει να κανει 10 μερες καρναβαλι δεν μας ενδιαφερει...μην χρησιμοποιειται ενα ολοκληρο χωριο και το κοπο πολλων ανθρωπων για τα εκλογικα σας .

χωρις να ξερω και τελειως φιλικα θελω να ρωτησω.σε ποιον δημο υπαγεται το κακουρι?ο δημος δεν βοηθαει καθολου για την διεξαγωγη του?ακομα και για την καθαριοτητα του χωριου μετα απο ενα καρναβαλι? δεν με νοιαζει αν ηταν επι σμυρνιωτη παυλη η κωτσανη.μονο απο κακουραιους παντως δυσκολευομαι να το πιστεψω.αλλα κ ετσι να ειναι δεν συμφωνω.ο δημος πρεπει να κανει ενα καρναβαλι στην πρωτευουσα του νομου και να το βοηθουν και να το στηριζουν ολοι οπως αντοστοιχα θα βοηθησει η πρω/σα τ νομου σε πολιτιστικα δρωμενα στα χωρια.δεν γινεται να κανει ο καθενας οτι θελει.αλλιως 5 καρ/λια κ ο καθενας μονος τ

Το κακουρι υπάγεται στο δ.τριπολης . το καρναβάλι είναι μια εκδήλωση που ανήκει στα ‘’αρτεμισιακα’’. ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΑ είναι μια σειρά εκδηλώσεων( καρναβαλι , πανηνυρι κοινωνικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις) που πραγματοποιούνται ολο το χρόνο με σκοπό την αφύπνιση του χωρίου μας. Ολες οι εκδηλώσεις γίνονται από μια ομάδα 9 ατόμων εκλεγμένη από κακουραιους! Δε ξέρω αν περνουν επιχορηγήσεις από το δήμο .ελπίζω να γίνεται γιατί και εμείς στο δήμο ανήκουμε κύριοι! Και εννοείται ότι θέλουμε καρναβάλι στη Τρίπολη καθε χρονο! Κάθε χρόνο όμως το χωριό μας τέτοια εποχή χρησιμοποιείται από κάποιους!

Εκτέθηκες κ Σμυρνιώτη. Φάνηκε οτι η αντιπολίτευση που γίνεται δεν έχει βάση και οτι λέτε μόνο για προσωπικό όφελος γίνεται.

13:40 Δεν χρησιμοποιείται άδικα το χωριό σας φίλτατε από κάποιους. Ο συγχωριανός σας ο Παυλής είναι υπεύθυνος γι' αυτό, αυτόν να πάτε να κατηγορήσετε και κανέναν άλλον. Δεν φταίει κανείς αν ο Παυλής μαζί το συνάφι του εξαφάνισε το καρναβάλι της Τρίπολης για να κρατήσει μόνο το καρναβάλι του χωριού του, που έτσι κι αλλιώς γινόταν παράλληλα με αυτό της Τρίπολης. Λογικό δεν είναι λοιπόν να σας κράζει ο κόσμος, αφού σας θεωρεί υπεύθυνους για το ότι καταργήθηκε το καρναβάλι της Τρίπολης; Εμένα που δεν μπορώ να πάω στο Κακούρι, με αναγκάζει να μείνω στο σπίτι μου, δεν το καταλαβαίνεις;

Ορίστε η απάντηση τι πραγματικά εγινε http://www.arcadiaportal.gr/news/ti-zitise-i-omospondia-gia-ti-diorganosi-toy-panellinioy-protathlimatos-kolymvisis-apo-ton-dimo

Ο Τσιαμούλος έστειλε τον συνεργάτη του τον καραβανά να διαπραγματευτεί μαζί με τον ΓΓ της κολυμβητικής ομοσπονδίας γιατί αραγε;

Φιλτατε χρησιμοποιεις λεξεις που κατά τη γνωμη μου δεν είναι σωστες. Κανενας δημαρχος δεν ‘’κρατησε ΄΄ το καρναβαλι στο κακουρι αυτό προσπαθω να εξηγήσω . το καρναβαλι του κακουριου γινεται για τους λογους που ειπα . Κραζουν αυτοι που σκεφτονται ΄΄στενα΄΄ . το ότι ο δημαρχος εχει καταγωγη από το χωριο μου εμενα δεν μου λεει κατι και δεν γραφω για να υποστιριξω κανεναν. Αν είναι καλος η κακος θα το κρινει ο κοσμος σε λιγους μηνες. Το καρναβαλι στο κακουρι γινεται και με 50 κακουραιος θεατες… αλλα ολος ο κοσμος είναι καλεσμενος… το κανουμε για να μην καθομαστε σπιτια μας οπως ειπε; και εσυ!

και αν υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν οτι δεν γινετε καρναβαλι στη τριπολη λογο ενος χωριου 500 ατομων τοτε ενταξει! στα τρενααα ολοι !!!!

@19:10 Εσένα ποιος σου μίλησε που πετάχτηκες σαν την π####α; Για πες μας λοιπόν εσύ τότε για ποιο λόγο ο φίλος σου ο Παυλής έκοψε το καρναβάλι της Τρίπολης και στηρίζει και χρηματοδοτεί μόνο το καρναβάλι στο Κακούρι, αν όχι επειδή είναι το χωριό του; Μας λέτε δηλαδή μερικοί ότι αν ο Παυλής καταγόταν από την Τεγέα θα στήριζε πάλι το καρναβάλι στο Κακούρι; Και για να απαντήσω και στον 19:06, πώς θα το κάνατε μεγάλε το καρναβάλι αν δεν το χρηματοδοτούσε ο δήμος; Με αέρα κοπανιστό; Ή μήπως νομίζεις ότι θα είχε την ίδια επιτυχία/προσέλευση αν δεν το διαφήμιζε ο δήμος; Με πορδές δεν βάφονται αβγά!

Το καρναβάλι θα γινόταν πάλι με λιγότερα άρματα με λιγότερη επιτυχία με λίγο κόσμο... Αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε το κάνουμε για το χωριό μας να φέρουμε του Αθηναίους που έχουν καταγωγή απ χωριό πίσω να περάσουμε καλά...Το καρναβάλι το ξεκίνησαν οι παππούδες μας και είχε σταματήσει για πολλά χρόνια! Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το χωριό μας ζωντανό... Και ρε φίλε δεν κατάλαβα γτ να μην πάρει επιχορήγηση το κακουρι στο κάτω κάτω δήμος Τρίπολης είμαι... σκεφτείτε πριν γράψετε και μην είστε πρόβατα! Κάντε προσπάθειες για τα χωριά σας για τις γειτονιές σας και την πόλη! Αφήστε τα άσχημα σχόλια

00:33 Δεν με κατάλαβες. Δεν είπα να μην γίνεται τι καρναβάλι στο Κακούρι ή ότι το Κακούρι δεν είναι δήμος Τρίπολης και δεν πρέπει να το χρηματοδοτεί και να το στηρίζει ο (εκάστοτε) δήμος. Η ένστασή μου έχει να κάνει με το ότι καταργήθηκε το καρναβάλι της Τρίπολης από την παρούσα δημοτική αρχή, με τη δικαιολογία ότι δεν συμμετείχε πολύς κόσμος και πλέον το καρναβάλι γιορτάζεται μόνο στο Κακούρι. Αν με ρωτάς, καρναβάλι έπρεπε να γίνεται σε όλα τα χωριά του δήμου Τρίπολης. Είναι όμως δυνατόν, η έδρα του δήμου, η Τρίπολη, να μην έχει καρναβαλικές εκδηλώσεις; Πώς λοιπόν να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.