Σμυρνιώτης: Για πέντε χρόνια ούτε πρόκα δεν έχει μπει στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο

Σμυρνιώτης: Για πέντε χρόνια ούτε πρόκα δεν έχει μπει στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο

Δεκέμβριος 18, 2018 - 17:40
0 σχόλια

«Όταν για πέντε χρόνια δεν βάζεις πρόκα σε ένα κτίριο 50 και πλέον ετών είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυξάνεις με γεωμετρική πρόοδο την επικινδυνότητά του...».

Με αυτό το σχόλιο ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καυτηριάζει την αρπαξία της νυν δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει το κτίριο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου Τρίπολης, εξαιτίας των οποίων οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ζητώντας την άμεση αποκατάστασή του.

Σημειωτέον ότι, επί τρεις χρονιές,και εφέτος, στον αγιασμό για τη σχολική χρονιά ο δήμαρχος Τρίπολης ανακοινώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι επισκευές, ωστόσο το κτίριο παραμένει επικίνδυνο και για τους μαθητές και για τους καθηγητές. Σοβάδες πέφτουν, ενώ επιστρατεύονται κουβάδες σε διάφορους χώρους του σχολείου, πριοκειμένου να μην πλημμυρίζουν από τις βροχές.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Arcadia Portal ΕΔΩ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.