Σμυρνιώτης για Παυλή: Το Δελτίο Τύπου τους μάρανε...

Σμυρνιώτης για Παυλή: Το Δελτίο Τύπου τους μάρανε...

Νοέμβριος 07, 2018 - 18:41
3 σχόλια

Σχόλιο του Γιάννη Σμυρνιώτη για τι δελτίο τύπου του Δήμου Τρίπολης σχετικά με τις αθωωτικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης για υποθέσεις που αφορούσαν στη διαχείριση και εναπόθεση απορριμμάτων της Τρίπολης στην περιοχή Άγιο Βλάση.

Ο κ. Σμυρνιώτης γράφει:

ΤΩΡΑ "...έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την έστω και προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.."

ΤΟΤΕ έκανε μηνύσεις γιατί υπήρχαν και λύσεις που δεν μας τις έλεγε αλλά θα τις εφάρμοζε όταν εκλεγόταν...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ...

"Με αθωωτικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης ολοκληρώθηκαν χθες 06/11/2018 επτά υποθέσεις που αφορούσαν στη διαχείριση και εναπόθεση απορριμμάτων της Τρίπολης στην περιοχή Άγιο Βλάση, κατά την περίοδο 2014-2017.

Οι ομόφωνες αθωωτικές αποφάσεις για τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή καθώς και για τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Τότση, εκδόθηκαν με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την έστω και προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών και την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Τρίπολης και των χωριών του Δήμου μας.

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)"


3 Σχόλια

Άσε ρε Γιαννάκη αυτά που ξέρεις!!! Βρώμησες την πόλη και τώρα κάνεις δηλώσεις!!

Άσε ρε Γιάννη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Πήγαινε καμμιά βόλτα στην Αγια Τριάδα και έλα να μας τα ξαναπείς. Ίδια περίπτωση είστε και οι δυο...

Παπαγαλάκια καλά κρασιά... Ο Σμυρνιώτης πάντα έλεγε ότι δεν έχει την αρμοδιότητα της διαχείρισης ενώ ο Παυλής που τότε είχε τη λύση τώρα ανακάλυψε ότι δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και στοιβάζει τα σκουπίδια στον Αγ. Βλάση επικλούμενος - ψευδώς - έκτακτη ανάγκη που έχει λήξει σπό τον Φεβρουάριο του 2016.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.